Kom uit de Koelkast: Afl 5 – Booijink en Visser

0
1238

Eef en Lien zijn twee enthousiaste dames die vanuit de keuken van het Patronaat de artiesten en medewerkers van een gezonde hap voorzien. Voor Haerlems Bodem gaan ze regelmatig langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Deze keer zijn ze op bezoek bij Janneke Booijink en Barbara Visser van Booijink en Visser Meubelrenovatie Haarlem.

Kom uit de Koelkast: Afl 5 – Booijink en Visser

Janneke Booijink en Barbara Visser zijn sinds 2000 partners in Booijink en Visser Meubelrenovatie Haarlem. Een zaak waar ze trots op zijn. Hun samenwerking vond zijn oorsprong op de Meubel­-vakschool in Amsterdam. Tijdens deze opleiding zijn ze bij uiteenlopende bedrijven aan de slag gegaan. Dé manier om verschillende restauratiemethodes en -technieken onder de knie te krijgen. Ze worden regelmatig gevraagd antieke interieurelementen als wandbetimmering en deuren in oorspronkelijke staat te herstellen. Daarmee is hun atelier in de Haarlemse Waarderpolder uitgegroeid tot een plek waar ze met zorg en plezier werken. Elke dinsdag eten ze daar en dus een goede reden voor Eef & Lien om daar eens in de koelkast te duiken. Check nu: Kom uit de Koelkast: Afl 5 – Booijink en Visser

Kom uit de Koelkast: Afl 5 - Booijink en Visser
Eef en Lien in de werkplaats van Booijink en Visser.

Kom uit de Koelkast

Regelmatig bezoeken Eef & Lien voor Haerlems Bodem nieuwe of gevestigde lunchetablissementen om hun smaakpalet uit te dagen, de bediening te keuren en ook de toiletten van een bezoek te voorzien. Zo komen ze tot een volledige en eerlijke recensie. Dat Eef en Lien niet stil zitten mag duidelijk zijn. Vol overtuiging kwamen ze met het idee om hun kookkunsten te delen. Daarom: ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’! Met regelmaat gaan de dames langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Met de restjes die ze vinden maken ze telkens een nieuw gerecht. Check ook de eerste aflevering van ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’ met Joshua Baumgarten.

Meer afleveren van ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’ via het Youtubekanaal van Haerlems Bodem. 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here