Kom uit de Koelkast: Afl 4 – Melle & Masha Gewoon Snoepgoed

0
741

Eef en Lien zijn twee enthousiaste dames die vanuit de keuken van het Patronaat de artiesten en medewerkers van een gezonde hap voorzien. Voor Haerlems Bodem gaan ze regelmatig langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Deze keer zijn ze op bezoek bij Melle & Masha van Gewoon Snoepgoed. De biologische snoepwinkel in de Zijlstraat.

Kom uit de Koelkast: Afl 4 – Melle & Masha Gewoon Snoepgoed

Zo’n drie jaar geleden bedacht Melvin dat hij een snoepwinkeltje wilde beginnen. Vlak daarvoor had hij zijn horecabedrijf aan het Frederikspark verkocht en was opzoek naar een volgende uitdaging. Hij is zelf geen zoetekauw, maar houdt wel van een snoepje. Melvin houdt er van om met mensen in contact te komen. Een praatje maken, mensen helpen en dat het liefst vanuit zijn eigen tokootje. “Ik zag dat mensen steeds bewuster omgaan met eten, biologisch en vegetarisch is allemaal veel normaler tegenwoordig.” In Amsterdam ontdekte en proefde hij biologische snoepjes en dat zette hem aan het denken. Eef & Lien kennen hem al jaren en vonden het tijd worden om eens bij hem en zijn vriendin in de koelkast te kijken. Check nu: Kom uit de Koelkast: Afl 4 – Melle & Masha Gewoon Snoepgoed

Kom uit de Koelkast: Afl 4 - Melle & Masha Gewoon Snoepgoed
Het gezellig huis van Melle, Masha en hond Moksi.

Kom uit de Koelkast

Regelmatig bezoeken Eef & Lien voor Haerlems Bodem nieuwe of gevestigde lunchetablissementen om hun smaakpalet uit te dagen, de bediening te keuren en ook de toiletten van een bezoek te voorzien. Zo komen ze tot een volledige en eerlijke recensie. Dat Eef en Lien niet stil zitten mag duidelijk zijn. Vol overtuiging kwamen ze met het idee om hun kookkunsten te delen. Daarom: ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’! Met regelmaat gaan de dames langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Met de restjes die ze vinden maken ze telkens een nieuw gerecht. Check ook de eerste aflevering van ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’ met Joshua Baumgarten.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here