New York Pizza is een leuke organisatie om voor te werken. Of het nou gaat om een prettig bijbaantje, een carrière binnen een dynamisch bedrijf of werken als opstap naar je eigen onderneming: bij New York Pizza ben je aan het goede adres. New York Pizza biedt je namelijk binnen het bedrijf alle mogelijkheden je snel te ontwikkelen tot een echte professional. Voor alle functies gelden goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende begeleiding en werken in een jong en enthousiast team. Kijk snel of er een leuke vacature voor jou bij zit!

Vacature assistent bedrijfsleider

Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza!

New York Pizza zoekt een assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van de vestiging. Jij bent meewerkend voorman/vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Je zorgt ervoor dat het personeel wordt ingewerkt en voldoende kennis heeft om zijn/haar werk goed uit te voeren. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem jij het voortouw op gebied van hygiëne (HACCP) en houd je je bezig met financiële zaken zoals de omzet, inkoopkosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen. Met enige regelmaat vindt er overleg plaats op de vestiging en zal er om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Jij hebt ervaring als meewerkend voorman/vrouw leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in communicatie en goed in het coachen/begeleiden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder teveel stress. Ook heb je enig inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

 • Een verantwoordelijke (bij)baan bij het leukste delivery bedrijf van Nederland
 • Een leuk salaris
 • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
 • De nodige bedrijfskleding
 • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Mail dan je motivatie en cv naar newyorkpizzahaarlem@gmail.com of bel: 023-5322222. Je kunt ook hier klikken en het formulier invullen. New York pizza neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature fietskoerier

Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als fietskoerier bij New York Pizza!

New York Pizza is op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die er voor zorgt dat de vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij klanten terecht komen. Naast het bezorgen van gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vindt er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

 • De meest sportieve bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
 • Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
 • Flexibele werktijden
 • De nodige bedrijfskleding
 • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? mail dan je motivatie en cv naar newyorkpizzahaarlem@gmail.com of bel: 023-5322222. Je kunt ook hier klikken en het formulier invullen. New York pizza neemt dan zo snel mogelijk contact met je o

Vacature Telefonist

Heb jij de lekkerste stem van Nederland? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als telefonist(e) bij New York Pizza!

New York Pizza zijn op zoek naar een klantvriendelijke en commerciële telefonist(e) die onze klanten op de best mogelijke manier telefonisch te woord staat. Jij zorgt ervoor dat al onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten onder de aandacht komen en wijst de klanten ook op eventueel lopende acties of nieuwe producten in het assortiment. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Jij bent lekker mondig, commercieel ingesteld, maar vooral klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met de computer en waar nodig oplossingsgericht als het systeem even niet meewerkt. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

 • De gezelligste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
 • Een leuk salaris
 • Flexibele werktijden
 • De nodige bedrijfskleding
 • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? mail dan je motivatie en cv naar newyorkpizzahaarlem@gmail.com of bel: 023-5322222. Je kunt ook hier klikken en het formulier invullen. New York pizza neemt dan zo snel mogelijk contact met je op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here