De derde maandagavond in januari kan weer worden geblockt voor de inmiddels vierde editie van het succesvolle voetbaltotaaltheater De Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbalshow. De organisatie ligt in handen van Brilstand Producties; een team van liefhebbende voetbaldiehards – of andersom? – die het Patronaat wederom zullen laten bulderen van het lachen, op het puntje van de stoel laten wippen van nieuwsgierigheid en die zelfs degenen zonder verstand van termen als buitenspel een fantastische avond uit bezorgen.

Naast terugkerende elementen zullen vernieuwende aspecten binnen het voetbaltotaaltheater hun debuut maken. Een rij voetballiefhebbers, waaronder BN’ers, maakt hun opwachting deze vierde editie.

Geen idee wat je te wachten staat? Gele kaart! Lees onze review van de vorige editie en pluis de Facebookpagina’s uit van @DGHHHVS en Brilstand. Op die laatste vind je overigens een aantal leuke video’s, geproduceerd door de heren van Brilstand, die je alvast een voorproefje geven op wat komen gaat. Een oefenwedstrijd, zogezegd.

Kaarten voor de Grote Hi-Ha-Hondelul Voetbalshow zijn te verkrijgen via het Patronaat. Alhoewel de grote zaal weer podium zal zijn van de show, is het aan te raden niet te lang te wachten met het kopen van je kaartje; de verkoop gaat erg hard! En: op = op = op.

Mochten wij je nog niet hebben overtuigd, laat dan John de Bever dat doen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here