Koningsnacht: “Toch het beste ervan maken”

0
94

Van een live stream vanaf de Baseliek Sint Bavo, waar een dj plaatjes draaide, tot een pubquiz met gekkigheid en een drankje. Misschien was de Koningsnacht niet zoals je gewend bent, maar ook vanaf de bank of achter je laptop was er genoeg te beleven. 

Koningsnacht

“Dit overtreft werkelijk alles”

Eva ADAMIDIS

Een dj-set, een prachtige kerk en een heerlijke zon, betere ingredienten had dj Eva Adamidis zich niet kunnen wensen, staand boven op de Basiliek Sint Bavo. Haar handen draaien aan de knoppen en uit de spreakers klinken fijne klanken: ”Ik heb wel eens op de toffe plekken mogen optreden, maar dit overtreft werkelijk alles.” Haar set wordt gestreamd met een aantal camera’s. Mensen thuis kunnen van haar muziek genieten. ”Ik denk dat mensen er thuis wel een feestje van maken. Als is het natuurlijk nooit zo vet als wanneer de zaal helemaal vol staat.”

Ik Hou Van Holland Quiz 

Waar er ook een feestje wordt gemaakt is bij Café du Théâtre. Daar is een online pubquiz georganiseerd en er doen dik tachtig teams mee. “Ja, eigenlijk zijn dat meer teams dan wanneer we de quiz in de kroeg organiseren”, zegt kroegeigenaar Tjerk Schreurs. Maar dit is natuurlijk in de verste verste niet zo gezellig. Toch is dit best een leuk alternatief.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here