Inmiddels ben je vast bekend met het Veerkwartier. De stadse vrijplaats aan de Veerplas waar mensen elkaar kunnen inspireren en kinderen gewoon kind kunnen zijn. Bovenal een restaurant waar het eten goed, eerlijk en betaalbaar is. Naast dit gegeven, worden er ook een hele hoop leuke activiteiten georganiseerd en zijn er toffe cursussen voor jong en oud. Zoals deze van Kris Lauwen Illustratie. Ontdek de wondere wereld van je beeldend en illustratief vermogen; iedere dinsdagochtend bij Het Veerkwartier! Van schets tot uitwerking. Potlood tot verf. Niets ontschiet je oog. Leer kijken, schetsen en schilderen naar eigen kunnen en laat je inspireren door de prachtige natuur rond het Veerkwartier, de hemel erboven of je mede-kunstenaar die een kopje koffie slurpt.

ATELIER KRIS’ @ HET VEERKWARTIER
Geniet van het ochtendlicht, loop een rondje rond de Veerplas, verwonder je en doe! Maken, maken, oefenen en maken! Het doen is de enige manier om je creatieve hand en brein te trainen. Doe dát gezellig samen met je mede cursisten én met handige tips en tricks van Kris leer je elke les een beetje meer. Iedere drie weken wisselt het thema. D.m.v. een strippenkaart of losse les kun je aansluiten bij thema’s die je verder wilt uitdiepen. Natuurlijk staat het je ook vrij alle thema’s mee te doen! Leuk juist! Wees welkom je te verdiepen in overkoepelende thema’s zoals het portret, stilleven, landschap, model en je vrije fantasie! Je technische kennis wordt verdiept aan de hand van voorbeelden en een gezamenlijke bespreking.

Meedoen met een losse les kost 17,50.- p.p. en is inclusief verf, canvas en een kop koffie/ thee van Het Veerkwartier. Een strippenkaart van 5 lessen: 80,- (16,- p.l.) Meer info of aanmelden stuur een mailtje naar kris@krislauwen.nl of bel 06 81 89 42 65.

DapperDoenersFacebook

Voor Dappere Doeners
Voor alle Dappere Doeners van Haerlem! (6+) verzamelen er iedere vrijdagmiddag bij het Veerkwartier een handvol draken, meermonsters, spinnen en ander gespuis voor een creatieve middag vol verhalen en avontuur. Dus ben je dapper, handvaardig en fantasierijk? Kom dan gezellig meedoen bij het illustratie atelier van Kris’ op het Veerkwartier van 16:00u – 17:30u!

Meedoen kost slechts  E7,50 p.p. en dat is inclusief materialen en limonade van Het Veerkwartier. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar kris@krislauwen.nl. Dan ziet ze je heel graag voor een groot creatief avontuur bij Het Veerkwartier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here