Op 25 januari opent het LaatBloeien Werkcafé haar deuren, een verlengstuk van LaatBloeien.nl. Dit is een werk- en broedplaats voor mensen met een groen hart, sociale idealen en ondernemende aanpak.

Nieuwe werkplekken in H’town

Raamvest 29A, de plek waar inmiddels al een aantal bedrijfjes zich vestigde. In 2014 was het een plek waar je terecht kon voor mode en kunst, in 2017 zat er een tattooshop en nu is er plaatsgemaakt voor werkplekken. LaatBloeien gaat namelijk vanaf februari werkplekken voor ondernemers verhuren. Deze worden per uur of dag aangeboden, de lokale lunch, koffie en gelegenheidscollega’s zijn hierbij inbegrepen. Op 25 januari kan je alvast de sfeer proeven, want er wordt een openingsfeestje georganiseerd.

Opening LaatBloeien Werkcafé

Tijdens de opening zijn er verschillende initiatieven en sprekers aanwezig. Zo maakt Florian Wolff muziek met de Green Machine; oftewel jij fietst en hij speelt… Nieuwsgierig? Check het filmpje hieronder.

Daarbij neemt Verhalenverteller Christina Mercken je mee in haar idealistische avonturen: van energieneutrale woonboot tot conflictgebied. Oja, en denk jij goed groen bezig te zijn, maar weet je eigenlijk niet zeker of dit echt zo is? Dan is er True Price die je alles vertelt over hoe je impact meet. Ook wordt er tijdens de opening een selectie van alle artikelen van LaatBloeien gepresenteerd in een heuse krant: de eerste LaatBloeien Courant. De opening is onder het genot van borrelsnacks, die bereid zijn door de keukenhelden van Taste Before You Waste. De inloop is vanaf 17:00 uur en het programma met borrel begint om 17.30 uur. Voor meer info check je de website of Facebook van LaatBloeien.

LaatBloeien

LaatBloeien brengt alle hoopgevende signalen over een houdbare, eenvoudige, samenleving op één plek bij elkaar. Hier word je, in één flits, bijgepraat over vernieuwende initiatieven en inzichten. En uitgedaagd om zelf tot verdere bloei te komen, om vorm te geven aan een betere wereld.

Meer duurzaamheid? Check dit artikel over het Duurzaamheidsloket, waar je terecht kunt voor al je groene vragen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here