Elk jaar op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag. In 2021 is het thema vrijheid door de coronapandemie nóg actueler. Bevrijdingspop Haarlem beleef je dit jaar helaas opnieuw niet in de Hout maar wel online. Bekijk de optredens waar je maar wilt: thuis, bij vrienden of onderweg. Van 09.00-23.00 zijn twee videostreams beschikbaar met muziek en thematische onderdelen. En bij een dagje bingewatchen hoort natuurlijk ook iets lekkers.

Bevrijdingsdag Borrelbox; voor exclusieve levensgenieters

De organisatoren van Bevrijdingspop Haarlem besloten een collectie smakelijke hapjes en drankjes te verzamelen en die aan te bieden aan hun trouwe bezoekers. Met de opbrengst hopen zij volgend jaar weer een mooi gratis live festival neer te kunnen zetten en dit jaar ook thuis bij te dragen aan de feestvreugde.

De Bevrijdingspop Borrelbox bevat alles voor de perfecte 5 mei-viering in eigen omgeving. Zoals verschillende Jopenbiertjes, kaasjes, chips, borrelmix, frisdrank, een folder met Bevrijdingswandeling en de speciale Borrelbox-placemat. Daarnaast is er een Luxe-variant met een extra fles Chenin Blanc en zoete en zoute popcorn.

De luxe variant!

Om het feest compleet te maken, hebben de organisatoren in 97 Borrelboxen ‘gouden eieren’ verstopt. Daarmee kun je hele vette prijzen winnen.

Bezorgen of zelf ophalen

De Bevrijdingspop (Luxe) Borrelbox wordt in Haarlem en buurgemeenten bij je thuis bezorgd door de vrijwilligers van Bevrijdingspop. Bezorging vindt plaats binnen twee dagen na je bestelling. Of haal de Borrelbox zelf op bij een van de deelnemende Haarlemse horecapunten.
In dat geval doneert Bevrijdingspop € 5 van de opbrengst aan het ophaalpunt en betaal je geen bezorgkosten. Kies je voor bezorging door de vrijwilligers van Bevrijdingspop, betaal je 3,95 aan bezorgkosten.

Zo bestel je jouw eigen box

Je bestelt de Bevrijdingspop Borrelbox voor € 24,95 en de Bevrijdingspop Luxe Borrelbox voor € 29,95. (Ophalen bij je favoriete horecapunt is gratis. Voor bezorgen in Haarlem en buurgemeenten door de supergezellige vrijwilligers van Bevrijdingspop komt er € 3,95 bij.) Ze gaan hard dus als je jouw borrelbox nog op tijd in huis wilt hebben, bestel dan direct. Dat kan via deze link:
https://www.bevrijdingspop.nl/borrelbox/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here