Ken je dat gevoel dat je na een avondje uit de volgende ochtend wakker wordt met een glimlach op je gezicht en een boost energie, omdat je een briljante avond uit met je vriendinnen hebt gehad? Woensdag 8 mei was voor ons ‘one of those perfect nights’.

   Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem06

Eerlijk gezegd ben ik zelf niet echt een filmliefhebber, ik ken mijn klassiekers, maar 1.5 uur stilzitten en mijn mond houden is nou niet bepaald voor mij weggelegd. Maar een ‘ladies night out’ laat ik me niet door de vingers glippen, dus gingen de hakken aan en de rode lippenstift op. Zonder enige verwachting over de avond, fietsten we in het druilerige weer naar de bioscoop. Eenmaal onze fiets veilig onder een afdakje te hebben gezet stuitten we op een massa vrouwen, waarin we gelukkig al snel onze vriendinnen gevonden hadden. Na elkaar van de belangrijkste updates te hebben voorzien liepen we met zijn zevenen al druk pratend naar beneden. Daar kregen we allemaal een lootje (voor de loting die later plaats zou vinden) en een glas prosecco. Cheers! Ladies night kon beginnen.

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem02

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem01

Met een vol glas in de hand liepen we vervolgens langs een aantal tafeltjes waar prachtige sieraden, make-up, heerlijke lekkernijen, seksspeeltjes en bruidsjurken gepresenteerd werden. Door de vrouwen menigte heen zagen we opeens een been in de lucht vliegen, zagen we dat nou goed of steeg de prosecco nu al naar ons hoofd? Al snel was het duidelijk dat dit de bedoeling was. Jaloersmakend en zo ontzettend knap, paaldanseressen! Zullen we ook een poging wagen? Hmmm… Het was voor mij al een kunst die avond op hakken te lopen, dus of dat nou wel zo verstandig was? Gelukkig was er geen tijd meer voor twijfel. We moesten ons eerder gekregen lootje inleveren en de zaal in.

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem04

Op elke stoel troffen we een bakje popcorn en een goodiebag aan. Na die laatste ondersteboven te hebben gehaald (nieuwsgierig!!), werd de zaal los gemaakt door drie charmante heren die de loting presenteerde. Niet alle prijzen werden per lootje onder de steeds enthousiastere en fanatieker wordende dames verloot. Vragen als ‘wie kan er het volgende liedje afmaken’ en ‘wie gaat er binnenkort trouwen’ leverde lachwekkende taferelen op. Nadat de laatste prijs verloot was werden de lichten gedempt, de zaal werd zowaar stil en de film ‘The Big Wedding’ startte met draaien. De stilte mocht niet lang duren, maar wat wil je met een zaal vol vrouwen en een echte ‘ladies’ movie. Wat hebben wij met zijn allen ongegeneerd hard op gelachen!

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem11

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem07

Bedankt Haerlems Bodem, Pathé Haarlem en alle aanwezige dames, wij vonden het een zeer geslaagde avond! Op naar de volgende ladies night!

Ladies_Night_Wedding_Pathe_Haerlems_Bodem09

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here