Het is zaterdagavond 30 maart. De kleine zaal van de Philharmonie loopt aardig vol. Zangeres Lakshmi Swami Persaud en haar band maken zich op voor de laatste theatervoorstelling van ADEM.

De finale

Als het publiek gaat zitten ligt LAKSHMI op de piano gehuld in een alles verhullende pluche jas. Niet iedereen heeft door dat zij daar ligt. In de zaal ook vier prijswinners die via Haerlems Bodem kaarten wonnen voor de finale uitvoering van ADEM. 

lakshmi

Zoals beloofd neemt LAKSHMI je mee met haar haast mystieke stem in een zeer persoonlijk en overtuigende theatervoorstelling. We krijgen een inkijk in haar leven.  Wie ze is, hoe ze tegen de wereld aankijkt, wat haar dromen zijn. Over het eenzaam voelen. En over haar voorliefde voor benzinestations. Daar voelt zij zich thuis, net als op het podium in het theater.

Verslag in foto’s

LAKSHMI verpakt haar persoonlijke, poëtische verhalen in donkere, elektronische pop met strijkers, heftige synths en fijn schurende gitaren. Onze fotograaf Peter van Heun was namens Haerlems Bodem bij de finale voorstelling aanwezig, en maakte dit fotoverslag. 

lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi
lakshmi

Meer info over de bijzondere zangeres vind je op LAKSHMImusic.com. En krijg je geen genoeg van Haerlems Bodem? Check dan hier ‘Dansen met Kita Menari’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here