Leef! Makelaars is op vrijdag 8 maart officieel benoemd tot de allereerste Business Buddie van UNICEF in Haarlem. Leef! Makelaars koos ervoor om met hun organisatie het UNICEF-thema ‘Kinderen op de vlucht’ te ondersteunen. Het initiatief om Leef! Makelaars en UNICEF te koppelen kwam bij de Haarlemse connector Joyce Goverde vandaan.

UNICEF Business Buddie
UNICEF Business Connector Joyce Goverde – Foto Guus Schoonewille

Business Connector

Joyce Goverde, communicatiespecialist en fotograaf, werd in januari 2019 door UNICEF als kandidaat geselecteerd om deel te nemen aan de UNICEF Business Connector Challenge. Zes maanden lang zet zij zich vrijwillig in voor UNICEF. Ze gebruikt haar communicatie talenten voor UNICEF door lokale bedrijven te inspireren om met UNICEF samen te werken. De UNICEF Business Connector Challenge is een landelijk programma waarin met een groep enthousiaste kandidaten, creatieve en innovatieve samenwerkingen worden ontwikkeld tussen het bedrijfsleven/MKB en UNICEF.

UNICEF Business Buddie
Jochum Steur van Leef! Makelaars drukt graag een een positieve stempel met zijn bedrijf.

Business Buddie Leef! Makelaars

Door UNICEF Business Buddie te worden kunnen bedrijven het verschil maken in de wereld van kinderen. Wereldwijd maar ook in Nederland. Nieuw bij UNICEF zijn speciale pakketten voor organisaties, waarmee een creatieve invulling gegeven kan worden aan ondersteuning van UNICEF – en dus kinderrechten wereldwijd. Leef! Makelaars is enthousiast om deel te nemen als UNICEF Business Buddie en officieel benoemd tot de allereerste Business Buddie in Haarlem. Leef! Makelaars koos ervoor om met hun organisatie het UNICEF-thema ‘Kinderen op de vlucht’ te ondersteunen. Vanaf nu helpen zij met elk huis dat ze verkopen kinderen op de vlucht aan onderdak, basisvoorzieningen om te kunnen overleven en een veilige leefomgeving om op te groeien. Van iedere verkoop dragen zij een deel af voor dit initiatief.

Ook Business Buddie worden?

Wil jij als Haarlemse ondernemer ook UNICEF Business Buddie worden en ben je benieuwd naar de inhoudelijke mogelijkheden voor een samenwerking met UNICEF? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Joyce Goverde via joyce.goverde@gmail.com 

Altijd het laatste nieuws als eerst in jouw mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Foto Jochum Steur: Joyce Goverde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here