Bij Haerlems Bodem houden we wel van een uitdaging, zo deed redacteur Loes vorig jaar mee aan het ‘Unleash your champion’-programma van Thomas Boots om fit te worden. Dat was gelukt, maar dat fitte gedeelte is naar de bodem verdwenen. Het is dus tijd voor een nieuwe uitdaging om fit te worden.

Je kent het vast wel, je wil graag fit worden en sporten onder begeleiding, maar niet vastzitten aan een duur sportschoolabonnement. Dan heeft Haerlems Bodem dé oplossing voor je om gratis te sporten mét fitcoach.

De beste versie van jezelf

Elise Lelieveld (16) is al een tijdje fitcoach bij 365fitcamp, waar gratis sporten centraal staat. Zij geven gratis bootcamplessen op twee locaties in Haarlem en op één locatie in Bennebroek. Daarnaast geven zij advies op het gebied van voeding. Het totaalplaatje dus. Elise start op 21 februari met een programma in Haarlem-Noord waar je in acht weken je werkt aan de beste versie van jezelf.

Fit Challenge

Fit Challenge

Om het gratis sporten een uitdaging te geven en ervoor te zorgen dat je toch en stok achter de deur hebt om te gaan, heeft Elise de ‘Fit Challenge’ in het leven geroepen. Hier betaal je vijfentwintig euro voor, waarvan de helft naar de prijzenpot gaat. Je hoeft alleen te betalen als je mee wilt doen aan de challenge en meedoen voor de winst. Tijdens de acht weken van de challenge vinden er drie bodyscans plaats waarmee gemeten kan worden hoe je ervoor staat op het gebied van gewichtverlies of spiertoename. Aan het eind van de acht weken worden er twee winnaars bekendgemaakt die dus een geldprijs kunnen winnen.

Haerlems Bodem gaat natuurlijk voor de winst. Doe jij ook mee en neem je het op tegen redacteur Loes? Bekijk dan de website van Elise en schrijf je in.

Komt deze challenge iets te snel voor je? In april start de volgende challenge, dus geen smoesjes. Let’s get fit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here