De scholen zijn weer begonnen en daarom organiseert de Bibliotheek Haarlem-Noord twee activiteiten. Één van deze twee activiteiten is het spreekuur Licht-op-talent. Daarnaast is er ook nog voor ouders Mamacafé bij te wonen. Genoeg leuke dingen in de bieb dus.

Spreekuur Licht-op-talent

Mamacafé bibliotheek
Foto: website Bibliotheek.nl.

Zit je met een vraag, waar je geen antwoord op kunt vinden? Of wil je graag eens praten met iemand die jou op weg kan helpen? Annette Damman denkt graag met je mee. Ze zet jou op een spoor, dat leidt naar een passende oplossing of duiding van wat er speelt. Annette Damman is talentcoach en specialist begaafdheid met lange wortels in het onderwijs. Ze is gespecialiseerd in oplossingsgericht begeleiden. In Hillegom heeft zij haar eigen praktijk, Licht-op-talent, waar zij kinderen en volwassenen begeleidt om een goed zelfvertrouwen op te bouwen. Talent op licht is iedere eerste maandag van de maand van 15:30 uur tot 16:30 uur. De toegang is gratis en het vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem-Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem. Kijk voor meer informatie op bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Al mama? Kom naar het mamacafé in de bibliotheek

Wil jij het graag worden? Of ben je al moeder en heb je vragen? Ontmoet dan op woensdag 4 september andere (aanstaande) vaders en moeders van jonge kinderen in het Mamacafé in de Bibliotheek Haarlem-Noord. Tijdens een kopje koffie kan je babbelen met elkaar over je kinderen. Bijvoorbeeld over hoe ze groter worden, over de peuterpuberteit en de combinatie van kinderen en werk. Natuurlijk krijg je ook tips voor kinderboeken. Er is altijd een professional aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Vaak wordt er een thema in het zonnetje gezet. Loop gewoon binnen tussen 10:00 en 11:30 uur – aanmelden is niet nodig – en neem je baby of peuter gezellig mee. Het Mamacafé is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het Mamacafé is gratis en iedere eerste woensdag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem

Wil je nog meer Haerlems Bodem op je scherm? Lees dan nu de nieuwste column van M.H.R. Puttmann.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here