Zondag 24 maart luidt Restaurant Onder de Platanen de lente in met Live at the Farm, met live muziek van Jari en Wiebe. Dit akoestische duo bestaande uit Jari Smits en Wiebe Heetvelt speelde al eerder op het Surfana Festival in Bloemendaal en als voorprogramma van Jack and the Weatherman in Poppodium de Duycker.

Live at the Farm is Nederlandse strandpop met speciaal biertje

Het duo beschrijft hun muziek als Nederlandstalige Strandpop. Dus haal je slippertjes en zwembroek maar uit de kast en luister gezellige zomerse muziek tijdens Live at the Farm onder genot van een speciaal biertje, een heerlijk glas wijn of een lekker glaasje limonade voor kinderen. Speciaal voor deze dag breidt Restaurant Onder de Platanen hun kaart uit met een extra speciaal biertje en een aantal nieuwe borrelgerechten. Hopelijk laat de zon zich zien, maar mocht het toch minder weer worden dan verplaatst het duo naar binnen.

Laat weten als je dieetwensen hebt

Restaurant Onder de Platanen is gelegen in het recreatiegebied Spaarnwoude, onder het dak van Informatieboerderij Zorgvrij. Naast het restaurant is een ruime parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Maar ook op de fiets of wandelend is het restaurant makkelijk bereikbaar. Wil je graag langskomen op 24 maart en wil je verzekerd zijn van een plekje, stuur dan een mail naar info@onderdeplatanen.nl of bel naar 023-5396059. Je kan hierbij ook eventuele dieetwensen doorgeven, dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Meer HB? Check hier Muggenpraat met juf Loes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here