Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je op de donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café aan de Kleine Houtweg 18. Leuk voor (beginnende) muzikanten die hun kunsten ten gehore willen brengen. Vanaf 20.30 uur barst het daar vrijwel wekelijks los en kunnen liefhebbers van jazz, blues en pop luisteren onder het genot van een drankje én meespelen. Toegang is gratis!

Op donderdag 1 en 15 november speelt Richard Toussaint met Heren4. Eerder was Richard Toussaint al met Heren5 te gast, speciaal voor de optredens in het Hart Café voor dit seizoen speelt de groep in een 4-mansformatie: Heren4. Het repertoire bestaat uit de bekende jazz standards, afgewisseld met vette bluesjes of opzwepende bossa’s en funky nummers. Voor de pauze mogen jonge muzikanten meespelen, na de pauze is er een sessie voor gevorderde muzikanten.Jamsessies in Hart Cafe

Onze huisband Trio JÖP is in november ook tweemaal van de partij: op donderdag 8 en 29 november. Trio JÖP bestaat uit Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner. Na een kort concert leidt het trio een jamsessie waar muzikanten van elk niveau van Hart(e) worden uitgenodigd om mee te spelen en ervaring op te doen.


Green Sparkle
, de band van drummer Kim Weemhoff speelt op donderdag 22 november. Green Sparkle legt zich toe op het muzikaal verbouwen en herdefiniëren van bekende popliedjes. Na een concertante set door de band zijn muzikanten van harte uitgenodigd om mee te spelen.


Speellijst november:
1 november                    Richard Toussaint met Heren4
8 november                    Trio JÖP
15 november                  Richard Toussaint met Heren4
22 november                  Green Sparkle
29 november                  Trio JÖP

Hart is de plek waar jong talent én ervaren musici samen spelen. In samenwerking met verschillende partners is er een afwisselend programma tot stand gekomen. Hart zet zich in voor talentontwikkeling en het opdoen van podiumervaring. Daarom wordt er elke avond de kans geboden aan (jong) talent en ervaren musici om speelervaring op te doen of te jammen met de professionele musici.

Check voor meer info: www.hart-haarlem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here