Lucia Rijker, Global Life Coach en bokslegende, is de nieuwe Ambassadeur van ChildsLife. Al meer dan 23 jaar zet ChildsLife uit Haarlem zich in voor de meest kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika en Oost Europa. Ook Lucia, wiens roots in zowel Europa als in Afrika liggen, staat bekend om haar strijd voor gelijke kansen.

Lucia Rijker nieuwe Ambassadeur ChildsLife

Inspiratie voor een beter leven

ChildsLife en Lucia Rijker slaan de handen ineen om jonge Keniaanse schoolmeisjes in de sloppenwijken van Nairobi in hun kracht te zetten. De zesvoudig wereldkampioene heeft zichzelf een weg geknokt naar een beter leven. Van een jong meisje met volwassen verantwoordelijkheden werkte ze zich – als één van de weinige vrouwen van die tijd – via de (kick)bokswereld op tot de wereldwijze en warme vrouw die ze nu is. Dankzij haar persoonlijke reis inspireert en ondersteunt ze nu anderen om ook het beste uit zichzelf te halen. Dit doet ze middels lezingen, wereldwijde workshops, TV-programma’s zoals Dreamschool en vanaf vandaag dus ook als ambassadeur voor ChildsLife.

Lucia Rijker nieuwe Ambassadeur ChildsLife

ChildsLife, gevestigd in de Waarderpolder, zet zich wereldwijd in voor kwetsbare vrouwen en kinderen die in extreme armoede opgroeien. Door het bieden van praktische hulp op het gebied van onderdak, voedsel, onderwijs, veiligheid, hiv- en aidszorg, en schoon water staat zelfredzaamheid centraal. ChildsLife opent de deur naar een toekomst zonder armoede voor duizenden kinderen wereldwijd. 

Headerfoto: Paul Remmelts

Meer informatie over ChildsLife is te vinden op childslife.nl. En voor nog meer Haerlems Bodem lees je hier het interview met piercingkoning Rob.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here