Singing Unlimited is een vrouwenkoor dat vierstemmig á capella zingt. Het koor is in 2013 opgericht en bestaat inmiddels uit vijftig vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Komende zaterdag kun je genieten van dit hemelse zang in de Grote of St. Bavo kerk.

Lunchconcert Singing Unlimited

Tijdens het lunchconcert laten ze jou kennismaken met de veelzijdigheid van het á capella zingen. Gevoelige ballades uit films of musicals zullen worden afgewisseld met leuke uptunes en popsongs. Singing Unlimited, onder leiding van dirigent Anita Zengerink, laat horen en zien hoe professioneel een amateurkoor kan zijn. Kom en laat je muzikaal verrassen.

In de prijzen

Vanaf de oprichting doet het koor jaarlijks mee aan een competitie met andere Barbershopkoren – zoals deze zangstijl heet – in Engeland. Daar won het ook tot twee keer toe de Most improved chorus Award en een zilveren medaille in de midsize koren categorie. Zingen en optreden – dat is hun gemeenschappelijke passie. Ze repeteren wekelijks op donderdagavond in het Ontmoetingscentrum in Badhoevedorp en werken dan aan het verbeteren van zangtechniek en het verder ontwikkelen van muzikaliteit en presentatie. Daarbij hebben ze het ook nog eens heel gezellig met elkaar.

Wil je mee zingen?

Ten slotte: om nieuwe leden te werven organiseert Singing Unlimited op drie donderdagavonden, 29 aug, 5 en 12 sept, een workshop Learn2sing Barbershop. Houd je van zingen en wil je hieraan deelnemen? Ga naar de website: singingunlimited.nl en meld je aan

Singing Unlimited: lunchconcert Grote of St. Bavo kerk Haarlem, zaterdag 17 augustus, aanvang 13:15 uur.

Meer Haerlems Bodem? Ontdek hier het nieuwe item Oud in Nieuw en ontdek waar deze foto is genomen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here