Wil je graag een steentje bijdragen aan onze stad maar weet je niet zo goed hoe en waar je als vrijwilliger aan de slag kunt? Op zondag 17 september staat de Grote Markt weer geheel in het teken van de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Deze wordt voor de derde keer georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de gemeente.

Op de markt informeren vrijwilligersorganisaties uit Haarlem en omgeving de bezoekers over wat zij vrijwilligers zoal te bieden hebben. Met als doel samen Haarlem een beetje mooier te maken! Organisaties en (potentiële) vrijwilligers kunnen kennis maken bij de verschillende kraampjes, maar er is ook ruimte om activiteiten op een andere, creatieve manier te laten zien.

Dit jaar is er voor gekozen om de informatiemarkt in te richten met de thema’s Groen/natuur/dieren, Sport, Zorg & Welzijn, Cultuur & Educatie en Klussen (flexibel vrijwilligerswerk). Daarnaast zijn er attracties en een klein podium voor presentaties, dans en muziek. Op een inspiratiemuur kunnen instellingen en het publiek iets van zichzelf laten zien.

Vrijwilligersorganisaties kunnen zich aanmelden voor de informatiemarkt via het inschrijfformulier op de website van de Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.

Informatiemarkt Vrijwilligerswerk | zondag 17 september | 12.00 tot 17.00 uur | Grote Markt

2 REACTIES

  1. Goedemiddag,

    De link naar de website werkt niet. Makkelijk te vinden via Google natuurlijk maar desalniettemin wellicht goed om de link te repareren.

    Met vriendelijke groet,

    Martijn – hartje Haarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here