De maand mei is weer helemaal volgeplempt met optredens van geweldige artiesten. Er is voor ieder wat wils. Of je nou lekker wilt wegdromen bij zwoele soulmuziek of uit je dak wil gaan op funky blues rock.

17 Mei komt Juliet July 

Een allround talent uit Amsterdam die op meerdere creatieve gebieden werkt: muziek maken, acteren en een carrière als een internationaal model. Juliet ging naar de Herman Brood Academie waar ze zich zelf verder ontwikkelde als kunstenaar. Performen is altijd een belangrijke factor in haar leven geweest. Tijdens haar middelbare schooltijd speelde ze al in verschillende musicals en toneelstukken. Nu reist Juliet de wereld rond voor haar modellencarrière en woont ze een paar maanden per jaar in Zuid-Afrika. Tijdens het vele reizen doet ze inspiratie op voor haar muziek en songteksten.

Stiel's

21 mei Muziekquiz met live Rose Marin (Stiel’s Unplugged)

Eindelijk kunnen de ambachtelijke muziekkenners quizen in hét muziekcafé van Haarlem! De allereerste muziekquiz in Stiel’s is een feit. Deze avond wordt muzikaal begeleid door conservatorium studente Rose Marin. Dus eerst de muzikale hersenkrakers en daarna nagenieten met de zomerse tunes van Rose Marin.

28 mei Leonard Luka

EP-realease van een 26-jarige Haarlemse artiest en producer. Zijn mooie en sfeervolle mix van Jazz, Soul en Indie is niet alleen door de Stiel’s opgevallen, Leonard zal namelijk ook op Haarlem Jazz & More spelen. Het voorprogramma van 28 mei zal wordt verzorgd door nog een talent uit Haarlem; Leah Rye.

Voor meer informatie over de optredens kan je altijd even kijken op de website van stiel’s. Bekijk ook dit artikel over een voorstelling voor niet-normale mensen op Haerlems Bodem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here