Stichting Making Waves ondersteunt en promoot Haarlems indie/electronica/techno talent dat in ogen van de Stichting een toevoeging is aan het reeds bestaande Nederlandse marktaanbod. Daarbij organiseert zij onder andere een aantal keren per jaar een showcasefestival aangevuld met extra promotie in de vorm van een marketingcampagne en geluidsdragers.

Aan de vooravond van de kick off van het nieuwe culturele seizoen stelt Making Waves op 9 september – in samenwerking met Patronaat, Vibrant en Karton – de crème de la crème van de Haarlemse techno, disco en indie/electronica aan je voor…

Making Waves organiseerde eerder vier showcases bij Woodstock en Patronaat met acts op de scheidslijn van pop en dance. Onder andere Applescal, Blaudzun & David Douglas aka HATY HATY, CHEATERS, CUT_, GOSTO, MTT, Polynation, Rangleklods, Say Yes Dog, The Benelux, The Yukon Club en Weval passeerden reeds de revue.

Making Waves

Making Waves #5
Bij de kick off van het nieuwe culturele seizoen stellen we op 9 september – in samenwerking met Patronaat, Vibrant en Karton – de crème de la crème van de Haarlemse techno, disco en indie/electronica aan je voor… Moes, ook wel bekend als Mr. Soep zal het spits afbijten en de zaal vullen met heerlijke disco en breakbeats! De sound van Baptist is een bijzondere mix van acoustische en electronische elementen. Met warme maar duistere, energieke liveshow en visuals hypnotiseren ze de hele zaal. Het producers duo LowAddictsSoundsystem uit Haarlem maakt downtempo electronische muziek, geinspireerd op Bonobo, Deadmau5, Underworld en Fink. Van die laatste (Fink) maakten ze zelfs nog een officiele remix!

Making Waves
Later op de avond is het de beurt aan de mannen van Vibrant. Het Haarlemse house/techno collectief komt met hun eigen Blanko, Sink en High House. De Haarlemse techno producer Precursor (foto) presenteert tijdens Making Waves zijn langverwachtedebuut album ‘Wanderlust’ dat uitkomt bij Basserk Records. Primeurtje dus! Op het einde van de avond is het de beurt aan Pelle, DvB en Roon van het Haarlemse label Karton die met hun innovatieve deep- en tech house de avond tot een einde zullen brengen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Henkerchief, de man met de scherpste tong van de Haarlemmermeer.

Making Waves #5 | 09 september | Patronaat | 22:00 – 04:00 uur | Gratis | www.stichtingmakingwaves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here