Bij de zomer horen strandfeesten. Zo ook het Making Waves festival. De 5e editie van dit festival zal plaatsvinden op het intieme stukje strad van Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis!


In samenwerking met PatronaatKarton en Vibrant is de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand. De line-up van A tot Z:

Making Waves Festival 2016

Natte Sokken staat voor een mega gevarieerd geluid waar iedereen zijn kousen mee kan doordrenken. Van dampende disco tot aan humide techno en zompige hiphop. Dansen geblazen! Het producers duo LowAddictsSoundsystem uit Haarlem maakt downtempo electronische muziek, geinspireerd op Bonobo, Deadmau5, Underworld en Fink. Van die laatste (Fink) maakten ze zelfs nog een remix!

Stahlr is het nieuwe conceptuele muziekproject van Anne Broekman (Minus The Tiger/MTT). Samen met de electronische producer Krampfhaft maakt Stahlr duistere synthpop die klinkt als een musical in een grauwe betonnen parkeergarage. The Benelux werd door 3voor12 omschreven als Britse postpunk en disco-electro, maar zelf noemen ze het liever akoestische house. In één woord: onontkoombaar! De Haarlemse techno producer Precursor komt binnenkort met zijn eerste plaat en was ook aanwezig op de vorige editie van Making Waves Festival in het Patronaat.

Later op de avond is het de beurt aan de mannen van Vibrant. Het Haarlemse house/techno collectief komt met hun eigen Blanko, Sink en High House. Als afsluiter is het de beurt aan Pelle, DvB en Roon van het Haarlemse label Karton die met hun innovatieve deep- en tech house de avond tot een einde zullen brengen. De dag wordt aan elkaar gepraat door Henkerchief, de man met de scherpste tong van de Haarlemmermeer.


 

Making Waves Festival – 18.06.2016 – Safari Lodge – Zandvoort
Aanvang: 13.00 uur – Entree: gratis – www.makingwavesfestival.nl
Facebook event: Making Waves Festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here