De muziek van Markus Mann is niet in een hokje te plaatsen. Het heeft invloeden van soul, reggae, rock. Je kunt er op dansen, meebrullen of in een hoekje er naar luisteren. Een ding is zeker, je ontkomt niet aan de energie. Degenen die Markus Mann al kennen, weten dat. En zij die Markus nog niet kennen hebben in het Patronaat een prima kans om dat aan den lijve te ondervinden, voordat Markus met zijn band naar Frankrijk gaat.

Markus en Haarlem
De Amerikaanse alleskunner Markus Mann is in Haarlem en omstreken allang geen onbekende meer. Hij is in verschillende bezettingen te bewonderen geweest op festivals als Haarlem Jazz & More, K-Day Kenaupark en heeft de grote zalen al op zijn kerfstok staan. Dat hij nog veel meer noten op zijn zang heeft, is geen verrassing. Een splinternieuwe internationale band; een nieuw repertoire van typische MM stukken; een album met interesse van platenmaatschappijen en vooral: een tournee. Niet verwonderlijk dat Markus het Haarlemse Patronaat kiest om af te trappen.

Happiness Happens if you get #REAL
De titel van de tournee is “Happiness Happens”. Evenwijdig aan de tournee is er op Social Media een campagne gestart waarin Markus zijn publiek uitnodigt om REAL ervaringen met hem te delen. Oftewel: #REAL, wat ook de titel van het nieuwe album zal zijn. De aftrap vindt plaats op Zondag 29 november 2015. Deuren openen om 19.30 uur. Tickets ad. € 10,- zijn verkrijgbaar aan de kassa of via Ticketmaster.nl.

poster-#REAL3-(3)

MARKUS MANN presents: #REAL | 29 NOVEMBER Patronaat | Aanvang 19:30 | Tickets: €10,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here