Marten Janse – Bewust op Haerlems Bodem

0
89

Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Marten Janse is wandelcoach en klankbord voor mensen die ergens een beslissing over moeten nemen.

Marten helpt

Zijn je ouders hulpbehoevend en voel je je genoodzaakt beslissingen te nemen? Of dreig je je baan te verliezen en weet je niet wat de volgende beweging is? Met zijn ervaring en taalvaardigheid kan Marten je op een ander spoor zetten. Door wandelend je vragen te delen ervaar je dat je makkelijk een ander perspectief krijgt. Bewegen is gezond, maakt actief en stimuleert de geest. En de natuur relativeert en geeft energie. 

In het filmpje krijg je een kijkje achter de schermen en ervaar je hoe het is om met Marten al wandelend nieuwe inzichten op te doen en daarmee de volgende stap in je leven te zetten. Waar loop jij in vast? Marten Janse is een taalkundige die taal tot het kennisveld van de menswetenschappen rekent. Met andere woorden: hij gelooft in de zinsnede ‘wat je zegt dat ben je zelf’. Na jaren als beleidsambtenaar bij de rijksoverheid en programmamanager bij TNO, begeleidt hij mensen de regie over hun eigen leven te (her)nemen. wandelcoachhaarlem.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here