Masterclass creativiteit met Paul Smit

0
178

Wat als je vastloopt in je creatieve proces, hoe onderscheid je je op creatief gebied en hoe kies je het beste idee? Leer alles hoe je het beste om kunt gaan met creativiteit en hoe dit optimaal te benutten in de masterclass creativiteit.

Masterclass creativiteit
Steve Johnson. Unsplash.com

Leuk zal je denken. Maar daarmee ontstaat ook meteen een probleem… Want jij bent niet de enige die toegang heeft tot ‘de bron.’ En jij bent niet de enige coach, schrijver, fotograaf of ondernemer die origineel wil zijn. Onderscheidend zijn lijkt moeilijk in een landschap waarin iedereen zijn eigen winkeltje staat te verkopen. Misschien heb je tal van ideeën, maar weet je niet welke je moet kiezen. Of je hebt net een mega brainstorm gedaan en bent beland in een writers block. Of… je hebt gekozen voor een leuk idee, maar wat blijkt: een concullega heeft hetzelfde idee gekozen…

Masterclass creativiteit
Unsplash.com

Masterclass creativiteit

Wil je meer plezier maken met wat je doet? Betere keuzes maken of wil je van impact zijn op de ander? Dan dien je vanaf nu écht creatief te zijn. Maar hoe doe je dat? Om die vraag te beantwoorden is er in de bibliotheek 12 februari, de masterclass creativiteit met Paul Smit.

Paul Smit

Paul Smit is filosoof, cabaretier, schrijver en filmmaker, en één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn. Hij is vooral bekend om zijn kennis over neurowetenschap, filosofie en non-dualiteit. Paul weet in al zijn uitingen bruggen te slaan. Zo combineert hij humor met inhoud, wetenschap met spiritualiteit en ondernemen met onthaasten. Paul is als geen ander in staat om complexe vraagstukken op een leuke en eenvoudige manier bespreekbaar te maken.

Over Eddy Boom

Eddy Boom is expert op het vlak van storytelling, business coach, oprichter van positioneringsbureau Dr.Woe en host van de Helden & Hordes-podcast. Als storyteller heeft Eddy bij ieder onderwerp een passende anekdote of metafoor, en als coach en interviewer weet hij op een vriendelijke manier binnen no-time iemands werkelijke waarheid op te halen.

Claim je stoel voor dinsdag de 12 februari. Want als je door hebt hoe creativiteit voor jou werkt, dan kun je er veel beter gebruik van maken dit jaar!

Meer info? Check Bibliotheekcollege.nl
Meer HB check de column van Joris over ratten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here