Tot eind mei zijn bij Studio Locomoco de schilderijen van Maudy Alferink te bewonderen. De indrukwekkende portretten bevatten explosies van kleur, overlevingskracht en een bijzonder materiaal gebruik. Kom langs tijdens de opening op donderdag 17 maart en laat je betoveren.

Een ander leven…
MAUDYALFERINK-claudetteTot 14 augustus 2014. Deze dag stond haar leven letterlijk en figuurlijk even stil. Ze was betrokken in een groot auto-ongeluk waarbij haar auto van achteren werd geraakt door een vrachtwagen die met volle vaart aan kwam rijden. Om een lang verhaal kort te maken, Maudy moet nog steeds dealen met de gevolgen van dit ongeluk. Door de blijvende hersenschade kan ze geen druk meer aan en heeft ze afscheid moeten nemen van haar booming business in de modewereld.

Stil zitten is niet aan Maudy besteed en al snel begon ze tijdens haar revalidatie proces met schilderen. Nu 2 jaar later richt ze zich volledig op het schilderen. Gewoon in haar eigen tempo en zonder stress om aan bepaalde doelen te voldoen.

“Eigenlijk ben ik heel dankbaar voor wat er is gebeurd, het ongeluk heeft me in laten zien wat en wie echt belangrijk is in mijn leven”

Vanaf donderdag  17 maart tot en met medio Mei is de expositie van Maudy Alferink te zien. Daarnaast is ze tijdens het Bloemencorso evenement jurylid van de ontwerpwedstrijd “Bloemencorso op zoek naar de mooiste bloemenjurk” .

Expositie Maudy Alferink | Studio Locomoco, Gedempte Oude gracht 122a

Opening: Donderdag 17 maart vanaf 18:00 uur (gratis toegang)
Expositie: t/m Mei 2016

Doorlopend vanaf de straat te bezichtigen. Voor meer informatie en verkoop van het werk is de galerie geopend op werkdagen en op afspraak. Meer informatie: www.galerielocomoco.com.

Studio Locomoco is een creatief concepten bureau en galerie in het centrum van Haarlem. De galerie geeft jonge makers een podium en begeleid hen in het zakelijk gedeelte van hun carrière. Studio Locomoco is in 2012 opgericht door Shevia Limmen en is agent van de kunstenaars Daan Berkhof en Maudy Alferink.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here