Vrijdag 15 februari organiseert Revert 95 in samenwerking met Splendid Film NL en de Filmschuur, de Mid90s première. Deze skaterfilm wordt begeleid door een avondvullend programma, inclusief skatesessie en afterparty. Voor het evenement zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wij geven voor deze première 4 keer 2 duokaarten weg!

Mid90s première

90’s skatesessie

Om vast in de skatestemming te komen is er vanaf 16.00 uur een all 90’s style skatesessie op het stationsplein. Iedereen is welkom om te komen skaten en de beste tricks maken kans op vette prijzen! De sessie zal duren tot 19.00 uur, waarna het officiële programma van de premièreavond zal beginnen.

Mid90’s première in de Filmschuur

Mid90s premièreDe première van de film begint om 20.00 uur in de Filmschuur. Mid90s is geschreven en geregisseerd door acteur Jonah Hill (Superbad, The Wolf of Wall Street en 21 Jump Street). De film gaat over Stevie, een 13-jarige jongen die opgroeit in het L.A. van de jaren ’90. Niemand kijkt echt naar Stevie om en als hij op een dag een groep skateboarders ontmoet, doet hij er alles aan om bij ze te horen. Hierbij leert hij belangrijke levenslessen. Mid90s is het regiedebuut van Jonah Hill, die zelf als skater in de jaren ’90 opgroeide.

Mis het niet: Mid90s afterparty

Na de filmpremière is het tijd voor de afterparty. Deze borrel vindt vanaf 23.00 uur plaats in de Toneelschuur. Natuurlijk is het avondprogramma volledig in de stemming van de film, met 90’s music, DJ’s en leuke goodies. Het skaterfeest belooft onmisbaar te worden dus zorg dat je erbij bent!

Win kaarten voor Mid90s: day & night

Wil jij kaarten winnen voor dit te gekke evenement? Mail “Ik wil naar de Mid90s première!” naar info@haerlemsbodem.nl en maak kans. Winnaars worden 14 februari bekend gemaakt. Zeker zijn van een plek, kaarten zijn ook te koop via de site van Revert 95.

Meer Haerlems Bodem? Lees dit artikel over het verduurzamen van Meneer Frans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here