Bevrijdingspop viert dit jaar een speciale editie: Mark Rutte komt het bevrijdingsvuur aansteken en trapt de bevrijdingsfestiviteiten daarmee af op ons eigen, oudste bevrijdingsfestival van Nederland.

Omdat we ons bij Haerlems Bodem, zoals je misschien was opgevallen, veel bezighouden met muziek van én op Haerlems Bodem, konden we de kans om zoveel steengoede artiesten op één plek te spreken niet aan ons voorbij laten gaan.

Redacteur Félice Hofhuizen gaat met fotograaf Jaap Kroon op pad en voelt verspreid over de hele dag artiesten aan de tand over wat vrijheid voor hen betekent. Redacteuren Anjuli Veltman en Wiebrig Krakau zorgen er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt, om jou als lezer de hele dag te voorzien van interessante interviews met de aanwezige artiesten.

Ook op het veld zullen we de sfeer proeven – wie weet loop jij Mick de Jong met zijn camera of Heleen Folgering met haar scherpe vragen tegen het lijf. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in, dus stay tuned!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here