Duurzame kleding, gemaakt met liefde en respect voor de wereld en de mensen om haar heen. Op vrijdag 14 december vertelt Maaike Groen je hier meer over. Check alvast de video voor een indruk. 

Miss Green

Maaike Groen bregon tien jaar geleden met het modelabel Miss Green. Duurzame kleding, gemaakt met liefde en respect voor de wereld en de mensen om haar heen. Groen ondernemen was voor Maaike vanzelfsprekend. Inmiddels groeit het bedrijf hard en is GOTS-gecertificeerd; wereldwijd de belangrijkste standaard voor het verwerken van biologische grondstoffen in de textiel. Tijdens de Groene Stoel lezing vertelt Maaike je alles over haar bedrijf en duurzame mode.

Duurzaam en fair
Miss Green is opgericht in 2008 door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar in die tijd nog redelijk uniek. Inmiddels heeft ze Miss Green uit laten groeien tot een volwaardig fashionlabel met een uitgebreide eerlijke collectie. Bovendien is ze één van de Nederlandse koplopers als het gaat om duurzaamheid en eerlijk produceren. Bij Miss Green ontwerpen ze duurzame kleding die ze zelf graag dragen: elegante jurkjes, hippe broeken, mooie tops en warme knitwear. Stuk voor stuk comfortabel, zacht, persoonlijk en van hoge eco kwaliteit. Er wordt gewerkt zoals ze willen leven, met liefde en respect voor de wereld en de mensen om hen heen. Klinkt goed? Then you’ll love Miss Green.

DUURZAAMHEID: HET KAN WÉL

Groene Stoel
De Groene Stoel lezingen worden georganiseerd door de gemeente en het Kweekcafé. De lezingen stimuleren tot duurzamer wonen, werken en leven. Eerdere Groene Stoel lezingen waren met Pim Lemmers, Virgil Bawits, Johannes Frolich, Jasper Fleers en Marcel van Marcel’s Green Soap. De eerstvolgende Groene Stoel Lezing is dus met Maaike Groen van Miss Green.

Groene Stoel lezing – Marcel’s Green Soap
Datum: vrijdag 14 december
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inclusief drankje achteraf)
Locatie: Kweekcafé, Kleverlaan 

Video door Simanto Dragtsma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here