Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta John Bres in Haarlem laten ze het traject zo prettig en waardig mogelijk te verlopen. Ze helpen je in deze moeilijke periode en nemen de zorg uit handen, zodat jij rustig afscheid kunt nemen.

Monuta John Bres

Gelukkig is het geen bezigheid die elke dag meemaakt. Maar stel dat er iemand in je naaste omgeving overleidt. Hoe pak je dat dan aan? Bij wie moet je zijn? Bij uitvaartondernemer John Bres staan jouw of de wensen van de familie centraal. Er wordt altijd een waardig afscheid, passend binnen een gesteld budget geregeld. Ook heb je altijd één vast contactpersoon – voor, tijdens en na de uitvaart. De uitvaartverzorgers van Monuta zijn oprecht betrokken en de afspraken die ze maken zijn duidelijk en transparant. Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft je aan wat de wensen zijn voor de uitvaart. Daar wordt dan een mooie vertaling van gemaakt. Ook zorgen zij ervoor dat alles ook naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunt jij je in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode. 

Monuta

Persoonlijk en creatief

Voor het regelen van een uitvaart staat John Bres persoonlijk voor je klaar. Hij neemt het werk graag uit handen en denkt creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk en passend te maken. De periode rondom het overlijden van een dierbare is in alle opzichten zwaar. Er moet in relatief korte tijd veel geregeld worden en u komt voor soms moeilijke beslissingen te staan. 

“Voor iedereen een afscheid met een goed gevoel”

Monuta John Bres in Haarlem is er in deze emotioneel moeilijke periode graag voor, zo vaak als jij dat wilt. Zij begeleiden en ondersteunen je met liefde, aandacht en respect. Samen bereiden ze het afscheid van jouw dierbare voor. Jij geeft aan wat en hoeveel je uit handen wilt geven en zij pakken dat voor je op.

Meer weten over mogelijkheden rondom een uitvaart regelen? Kijk op de website van Monuta Haarlem.

Voor een stukje bewust zijn op Haerlems Bodem check de video met Hèlen Vink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here