Na één jaar afwezigheid keert het Mooie Boules toernooi terug op Haarlemse bodem. Het hippe jeu de boules toernooi, voor een gemengd publiek van jonge debutanten en oudere ervaren boules-spelers, werd voor het laatst gehouden in de zomer van 2015 in het Kenaupark.

Mooie Boules

Mooie Boules is méér dan een toernooi. Het brengt de nostalgische vakantiesfeer tot leven, van zonnige dagen op de camping in Frankrijk. Met hapjes, drankjes, akoestische muziek én jeu de boules. Voor deze zomer hebben de jonge Mooie Boulers de handen in één geslagen met het team van museum het Dolhuys. Beide organisaties hebben ‘onconventioneel’ en ‘out of the box’ als rode draad.

Mooie Boules

Museum het Dolhuys

Met een evenement als deze wil het Dolhuys haar publiek verrassen. Het ouderwetse spel in een jeugdig jasje past hier goed bij. Mooie Boules is een event dat je misschien niet direct verwacht bij een museum als het Dolhuys. “Museum het Dolhuys is voor ons een prachtige en karakteristieke locatie aan het water. Wij hadden ons geen betere locatie durven wensen.” Lech (Organisatie Mooie Boules Haarlem)

In tegenstelling tot de vorige editie worden er dit jaar twee keer zoveel teamtickets (64) aangeboden. Voor slechts 15 euro kan je een teamticket bemachtigen om deel te nemen aan dit pracht event. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Dolhuys.

Details:
Mooie Boules Festival Haarlem – 29 juni 2017
Locatie: Museum het Dolhuys, Schotersingel 2
Tijden: 19.00 – 23.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here