Ga op ontdekkingstocht en ontdek wat cultureel Haarlem te bieden heeft! Museumnacht Kids is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Kom dansen, knutselen en speuren!

Museumnacht Kids

Tijdens dit evenement openen verschillende musea en culturele instellingen in Haarlem hun deuren speciaal voor kids tussen de 4 en 12 jaar oud. Deze avond is een ontdekkingstocht vol culturele verrassingen voor de jonge cultuursnuivers.

Van opening tot afterparty

De Museumnacht Kids Haarlem start met een verrassende interactieve voorstelling in de St. Bavo Kerk. Tijdens deze voorstelling help je Liv om Brave te overtuigen dat een museumbezoek leuk is. Daarnaast tellen ze samen af naar de officiële start.

Tijdens de nacht kan je bij verschillende musea verrassende activiteiten doen. Zo kan je een tijdbom maken bij het ABC Architectuurcentrum en tegeltje versieren in het Archeologisch Museum. Wil je lekker gaan speuren? Doe dan een speurtocht in het Tylersmuseum of stil je honger door een eigen pizza te bakken in de Doopsgezinde Kerk Haarlem.

Museumnacht Kids

Als allerlaatste wordt de Museumnacht Kids spetterend afgesloten met een heuse afterparty! Je kan lekker dansen en swingen in het Noord-Hollands archief om deze bijzondere avond te eindigen.

Ontdek cultureel Haarlem

Deze eerste editie van Museumnacht Kids Haarlem is zaterdag 19 oktober. Online kan je de toegangskaarten kopen. Dit zijn polsbandjes die naar je toegestuurd worden. Handig z’n polsbandje: dan raak je niet zomaar je toegangsbewijs kwijt. Ga naar museumnachtkids.nl voor het hele programma, meer informatie en het kopen van toegangskaarten.

Meer Haerlems Bodem? Lees dan over de honderden superhelden bij SuperHero Kids Run.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here