Op zondag 3 september vind voor de zesde keer het zomerfestival Schalkwijk aan Zee plaats in het recreatiepark de Molenplas. Zoals elk jaar kunnen de bezoekers tussen 12:00 en 19:00 uur genieten van kunst, theater, dans en vooral muziek! Het terrein van de Molenplas wordt op 3 september omgetoverd in een waar festivalpark met verschillende hoogtepunten.

Schalkwijk aan zee

Het startschot van dit initiatief wordt zondag 13:00 gegeven door burgemeester Jos Wienen. Op het hoofdpodium zullen voornamelijk live muziek optredens te zien zijn waaronder: Dos Hermanos en Wilndoff o.l.v. Isaac Bullock. Ook Aicha Gill van X Factor en de Musical Dreamgirls zal als ‘special guest’ optreden. Check hieronder het hele programma van Schalkwijk aan zee.

Schalkwijk aan Zee

Schminkkunsten en Goochelshow

Het festival biedt een groot scala aan kinder-en jeugdactiviteiten, een speelterrein en een draaimolen. De Feesttantes komen om met hun schminkkunsten het festival extra kleur te geven. De theatertent staat in de middag in het teken van Rievel’s kindertheater en goochelshows van Goochelaar Charlie. Om 17:00 uur transformeert het Theater in de befaamde Haarlem Comedy Club waar top comedians Wilko Terwijn (de Grote improvisatieshow) en Martijn Oosterhuis (de Lama’s) voor een hilarisch optreden zullen zorgen. Verder staan er op het festival nog veel meer tenten van o.a. Buuv, TWO Dance, de Wereld Muziek School, Shamba lion. Op het water kan je zeilen met de scouting Marco Polo.

Triple Threat

Wegens groot succes is Triple Threat ook dit jaar aanwezig om het strand van Schalkwijk aan Zee weer in te vullen met creatieve sport activiteiten! De bezoekers kunnen een gevarieerd festival verwachten met creatieve workshops, top optredens, lekkere hapjes en drankjes en activiteiten voor jong en oud! Schalkwijk aan Zee word georganiseerd door de Stichting Culturele Activiteiten Schalkwijk. Het festival word mede mogelijk gemaakt door Centrum Schalkwijk, Gemeente Haarlem, Rabobank Haarlem e.o., de Molenplas, de vier Wijkraden, en de J.C. Ruigrok Stichting. Toegang is gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here