Nachtwacht Haarlem is een initiatief van diverse (horeca)ondernemers en andere Haarlemse nachtdieren. Zij vinden dat het nachtleven in onze stad wel weer eens wat spannender mag worden. Om de discussie hierover op gang te brengen presenteren zij volgende maand de Nachtwacht Talkshow; een driedelige online talkshow over de toekomst van de Haarlemse nachtcultuur.

Op drie dinsdagavonden in mei (11, 18 en 25 mei om precies te zijn) gaat presentator Giel Beelen met verschillende gasten en publiek in gesprek over zes verschillende thema’s. De discussie richt zich op ideeën om de Haarlemse nachtcultuur te verbeteren. Want in de afgelopen jaren verdwenen er steeds meer uitgaanslocaties in de stad. Het het aanbod werd monotoner, het gebrek aan broedplaatsen en rafelrandjes groter en de nachtcultuur in de stad steeds beperkter. En toen was daar ook nog corona, met gigantische impact.

Hoe gaan we de Haarlemse nachtcultuur meer leven in blazen? Zorgen dat ze voor alle Haarlemmers boeiend is? En dat de hoofdstad van een Noord-Holland de bruisende nachtcultuur krijgt die ze verdient. Daar duiken we samen met de stad in tijdens Nachtwacht Talkshow.

Verwacht tijdens deze dynamische talkshow inhoudelijke gesprekken en discussies, maar ook optredens van uiteenlopende Haarlemse artiesten en items geproduceerd door mediapartner Haarlem 105. De uitzending wordt live gestreamd vanuit de grote zaal van Patronaat en is te volgen via de Facebook livestreamkanalen van Patronaat, Haarlem105, 3voor12NH en natuurlijk Haerlems Bodem. Je kunt ook meelijken op www.twitch.tv/haarlemonair. Vragen stellen en meepraten kan gewoon via de online chat.

Live in de studio:
SHOW #1 Gumbo Kings | Floyd Hemorrloid
SHOW #2 NEMSIS | Nat Francis
SHOW #3 Rilan & The Bombardiers | Storm Metis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here