Op de NAP live music sessions worden twee sessies van 45 minuten gespeeld. Geniet van de warme optredens onder het genot van een heerlijk zondagsdiner. Entree kost €10,-, daar krijg je bij binnenkomst een glas cava voor terug. De eerste editie vond plaats op 24 november. Een succes? Absoluut! Dat smaakt naar meer.

NAP muzieksessies

NAP muzieksessies bij Vooges

NAP muzieksessies is overgewaaid uit Amsterdam en strijkt nu neer in Haarlem bij Vooges Centraal. Elke laatste zondag van de maand maakt het middelpunt van het restaurant plaats muzieksessies van jonge aankomende talenten. Vooges leent zich perfect voor deze NAP live music sessions. Het restaurant geeft al regelmatig onderdak aan populaire events als Frits en BRRLS. Bij NAP live music sessions wordt muziek met horeca ideaal gecombineerd. De artiesten, onder leiding van Roger Happel die we kennen van club Dauphine en meerdere sessies en zijn vierkoppige band, staan letterlijk centraal. Om het podium heen kun je dineren aan tafel of kiezen uit originele Vooges-drinks & bites aan de bar. Geniet, meet & eat!

NAP muzieksessies

De ambacht van het willen geven

NAP is begonnen op het Veronica-schip in Amsterdam-Noord. NAP was een cadeau voorartiesten, muzikanten en iedereen die achter de schermen meewerkte na een weekend hard werken. De gigs op zondag voelde gezellig en kleinschalig. Bij NAP werd er gezorgd voor een podium waar bekend en onbekend samen zij aan zij konden zingen. Ideaal voor opkomende artiesten. Het NAP publiek was één grote familie. Zij kwamen voor Nap maar omgekeerd waren NAP er ook voor het publiek. Één keer per maand; de ambacht van het willen geven. Deze ambacht van het willen geven is voelbaar bij Vooges Centraal. De eerstvolgende NAP live music sessions bij Vooges Centraal is op 29 december en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Manuela Kemp. Om 16:00 uur is iedereen welkom, een uurtje later beginnen de optredens. Tickets zijn hier te vinden.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de weergaloze video over de voorbereidingen op het NK Crokinole.

Foto’s: archief Vooges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here