Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari 2020 vinden voor de 17e keer De Nationale Voorleesdagen plaats, met als start Het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 22 januari. Boekhandel de Vries heeft naar aanleiding van de voorleesdagen een speciaal programma samengesteld. Kom dus gerust langs.

Voorleesdagen

Voorleesdagen en leuke dingen in de boekhandel

Woensdag 22 januari kun je om 10:30 uur aanschuiven bij het Voorleesontbijt bij De Vries Van Stockum in Haarlem. Ze lezen onder andere voor uit het Prentenboek van het Jaar Moppereend en trakteren op een lekkere krentenbol in samenwerking met Bakkerij Vink. Zaterdag 25 januari vieren ze in de boekhandel het dertigjarig jubilieum van de klassieker Wij gaan op berenjacht. Verhalenverteller Peter Faber geeft een avontuurlijk optreden waarin hij het boek tot leven brengt.

Voorleesdagen

Voorlezen is goed voor de jeugd

Voorlezen maakt je leuker! Want voorlezen is goed voor de taalontwikkeling, zo komen peuters en kleuters in aanraking met nieuwe woorden, leren hoe een zin opgebouwd is en  wordt hun woordenschat én taalbegrip vergroot. Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. 

Meer informatie over de voorleesdagen vind je op nationalevoorleesdagen.nl of check boekhandel De vries.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de video van het kunstenaarsduo dat (kunst)verspilling tegengaat met draagbare kunst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here