Zaterdag 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag en dat vieren het Vrijwilligers Centrum Haarlem en omgeving, BUUV Haarlem en de Gemeente met iedereen die vrijwilligerswerk doet! Want JIJ BENT EEN STER!

Jij bent een ster!

BUUV Haarlem, Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en de gemeente Haarlem bedanken alle vrijwilligers in Haarlem en omgeving voor hun inzet voor een ander. Bij musea, sportclubs, verzorgingstehuizen maar ook van bewoner tot bewoner: dagelijks zetten heel veel Haarlemmers zich in voor een ander. Om deze te bedanken wordt er feest georganiseerd waarbij alle vrijwilligers in het zonnetje worden gezet, omdat zonder deze sterren een hele hoop organisaties niet zouden kunnen bestaan!

Nationale Vrijwilligersdag
Met de ‘Jij bent een Ster!’ campagne worden alle vrijwilligers bedankt.

Nationale Vrijwilligersdag 2019

Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet als vrijwilliger geven Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op zaterdag 7 december een feestje voor alle vrijwilligers uit Haarlem en omgeving! Met een hapje, drankje, muziek en een cadeautje. Kom tussen 13:00 en 17:00 uur langs bij Haarlem Sámen! aan de Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.

Nationale Vrijwilligersdag
Vrijwilligers zijn er alle soorten en maten.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de sinterklaascolumn van Tom de Haan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here