NIEUW: Reverb Sessions – GOSTO

0
206

Vrijdag 27 januari 2017 staat GOSTO met band in het Patronaat. Reden genoeg om hem uit te nodigen voor de allereerste Haerlems Bodem ‘Reverb Session’. In deze muzieksessie nodigen we artiesten uit om bij ons een van hun favoriete, mooiste of meest betekenisvolle nummers te komen spelen. Dit zijn artiesten die uit Haarlem komen of in Haarlem komen spelen. De aanleiding is eenvoudig, het resultaat prachtig.

‘My Bad’
Voor deze eerste ‘Reverb Session’ hebben we Roel ‘GOSTO’ Vermeer uitgenodigd. We kennen hem van de twee afgelopen edities van Ajuma Summer Festival en volgen hem sindsdien op de voet. Roel maakt soulvolle liedjes die ergens het midden houden tussen triphop, dub en eigentijdse elektronica. Voor de ‘Reverb Session’ alleen een gitaar en een kleine versterker. Kick back, relax and enjoy Roel ‘GOSTO’ Vermeer met ‘My Bad’.

Voor diegene die het originele nummer ‘My Bad’ nog niet kennen, check hieronder het origineel. Meer muziek van GOSTO.

GOSTO
Geïnspireerd door muzikanten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley weet GOSTO een veelzijdigheid aan stijlen te vereningen tot een geheel nieuwe, eigen sound. Onder de eerste elektronische kennismaking liggen warme bassen, rauwe beats, Diepe synths en onvervalste soul met als rode draad de donkere, bijna hypnotiserende stem van Roel.

Deze multi-instrumentalist schrijft, zingt, componeert en produceert al zijn songs zelf. GOSTO neemt je aan de hand van zijn persoonlijke teksten en sterke live band mee naar zijn wereld: zijn reizen, zijn chaos en zijn onvoorwaardelijke liefde voor de muziek. Onlangs verscheen zijn debuutalbum, ‘Memory Ivy’.

Gosto Band
Vlnr: Gyo Kretz | Mats Voshol | Roel Vermeer | Bram Wassink Fotograaf: Onbekend

Band:
Roel Vermeer: Vocal, synths & samples
Mats Voshol: Drums
Bram Wassink: Bass & synth bas
Gyo Kretz: Guitar

GOSTO + Hebe
Voordat de show begint kan er genoten worden van het soulvolle Hebe. Als je goed naar haar muziek luistert zijn invloeden van artiesten als Sade, Lianne La Havas en Van Morisson niet te ontwijken. Muzikaal balanceert Hebe tussen krachtige soul en pop, maar klinkt de muziek ook filmisch. In 2015 bracht ze haar debuutalbum ‘The Beginning’ uit waarop haar harmonieuze warme zang met een vleugje melancholie je binnen een paar tellen betovert.

Vr 27-01 | Patronaat | Open: 19:30 u – Aanvang: 20:00 u | € 10,- (ex fee)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here