Vandaag komt een nieuwe single van de Fries/Haarlemse zangeres en producer PYN uit, genaamd “Luck & Love”. PYN verhuisde vanuit het hoge Noorden naar Haarlem waar ze helemaal gaat voor haar muzikale carrière en helemaal haar richting heeft gevonden. Benieuwd hoe dat klinkt? Hieronder vind je een link en het verhaal achter haar nieuwe nummer. 

Na het maken van twee EP’s heeft PYN de juiste koers gevonden: de inspiratie die
ze krijgt van artiesten als Donna Summer, Grace Jones en Madonna is terug te horen in
haar gloednieuwe single ‘Luck & Love’. Hiermee laat ze haar liefde voor popclassics, met
name die uit de jaren ’80, op haar eigentijdse wijze horen. De samenwerking met Oscar
de Jong van de band ‘Kraak en Smaak’ heeft de sound van PYN met haar grote inspiratiebronnen doen samensmelten.

‘Luck & Love’ gaat over de energie die je krijgt wanneer je geïnspireerd raakt en je het gevoel hebt dat je de hele wereld aankunt. Dit gaat gepaard met vallen en opstaan, maar je moet blijven geloven dat je door geluk en liefde al je doelen kunt bereiken. Dit gevoel komt niet alleen vanuit haar eigen muziek, maar ook door één van haar broers, die topsporter is. Hij is een shorttracker en gaat voor Nederland uitkomen op de Olympische Winterspelen in PyeongChang, komende februari.

PYN vertelt: “In de topsport wordt elke fout genadeloos afgestraft en dus heb je te maken met veel tegenslagen. Het inspireert mij hoe mijn broer hiermee omgaat door altijd terug te vallen op de liefde en steun die hij krijgt van de mensen om hem heen en door te wachten op dat kleine beetje geluk dat je soms nodig hebt om succesvol te kunnen zijn.”

Luister “Luck & Love” via Spotify:

In februari gaat PYN naar Zuid-Korea om daar haar nieuwe single te promoten en de muzikale wereld te ontdekken in Seoul. Daarnaast zal ze haar broer Daan Breeuwsma gaan aanmoedigen tijdens zijn optreden op de Olympische Winterspelen. We zijn erg nieuwsgierig naar haar avonturen daar en zullen haar daarom ook zeker volgen via de social media. Veel “Luck & Love” in Zuid-Korea PYN!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here