Na vier uitverkochte edities komt Fete des Tetes terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles in hartje Haarlem, in het intieme Toneelschuurcafé.

Dit feest is volgens de organisatie dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25-plussers om Oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle Nieuwjaarsfeest! Fete des Tetes belooft naast bijzondere food & drinks het nodige entertainment, zoals DJ’s, een verlichte discovloer, een ronde Disco Bingo, extra dik licht en geluid en meer…

Ook muzikaal is Fete des Tetes niet in een hokje te stoppen. Disco staat natuurlijk centraal met dit thema, maar er is ook disco en house, 80’s en 90’s, pop en soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fete des Tetes!

Groeptickets kosten 20,- per persoon (vanaf 4 personen), losse tickets zijn voor 25,- per persoon online te koop of aan de bar van het Toneelschuurcafé. Bij je ticket zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst, voor de eerste bezoekers gratis oliebollen en zeven uur lang feest tussen leeftijdsgenoten inbegrepen.

Fete des Tetes dans la discotheque | 31 december | Toneelschuurcafé

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here