Maandag 19 maart is het weer tijd voor de NV Haarlem. De NV Haarlem, of ‘NV’ voor het gemak, is een talkshow voor, deels door en vooral mét ondernemers. Dankzij de keuze voor een sterk redactionele opzet staan tijdens de NV Haarlem inhoud en informatie centraal. Er valt voor de trouwe NV-bezoeker wat dat betreft weer veel te halen.

NV Haarlem

De NV Haarlem een talkshow dus voor, deels door, maar vooral mét ondernemers. Uitgangspunt is dat de gastheren Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis vooral ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven aan tafel krijgen. Aanvullend kunnen ook stadsbestuurders, ambtenaren of onderwijsmensen aanschuiven, maar altijd in relatie tot de economie van stad en streek. De keuze voor inhoud als bindmiddel is succesvol gebleken. De NV Haarlem wordt goed bezocht en levert positieve reacties, leuke ideeën en nieuwe inzichten. En daar was het de initiatiefnemers nou precies om te doen. Met als pluspunt de geweldige locatie, namelijk de kleine zaal van De Philharmonie, die vanaf het begin als trouwe sponsor meedoet.

Kom ook naar de eerstvolgende NV Haarlem op maandag 19 maart

Nv Haarlem 19 maart
Haerlems Bodem op het podium bij de NV Haarlem

Kom ook naar de NV Haarlem maandag 19 maart

De volgende gasten en onderwerpen zijn inmiddels bekend:

  • Wat voor hotel komt er naast Het Patronaat op de Zijlvest?
  • Maarten Briët van CAIRN Real Estate over het succes van Zocherzicht aan het Kennemerplein
  • Met op de begane grond restaurant Vooges Centraal waar Rolf Vooges over komt vertellen
  • Coen Bakker ging filmen bij Bremer’s Houthandel
  • Kamerlid Wybren van Haga over politiek en ondernemen

Dit en nog veel meer tijdens de NV Haarlem maandag 19 maart in de Philharmonie. Inloop vanaf 16.30 uur, talkshow van 17.00 uur tot ± 18.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden verplicht. Na afloop is er een netwerkborrel tot 19:00 uur. Mede mogelijk gemaakt door FrankfortSluis Advocaten, de vaste borrelsponsor voor de jaargang 2017/2018.

Fotografie: Sandra Reeb-Gruber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here