Maandag 27 november is het weer tijd voor de NV Haarlem. De NV Haarlem, of ‘NV’ voor het gemak, is een talkshow voor, deels door en vooral mét ondernemers. Dankzij de keuze voor een sterk redactionele opzet staan tijdens de NV Haarlem inhoud en informatie centraal. Er valt voor de trouwe NV-bezoeker wat dat betreft veel te halen. Vanaf deze editie zijn de NV Haarlem en Haerlems Bodem partners en zullen voornamelijk op het gebied van online aandacht elkaar versterken. Wil jij weten wat er speelt op het gebied van ondernemen en stadsontwikkeling in Haarlem, kom dan zeker naar de NV. 

NV Haarlem

De NV Haarlem is dus een talkshow voor, deels door, maar vooral mét ondernemers. Dat is ook wat de initiatiefnemers in 2007 voor ogen stond. De krachten werden gebundeld en er kwam een al snel spraakmakend project van de grond. Met als pluspunt de geweldige locatie, namelijk de kleine zaal van De Philharmonie, die vanaf het begin als trouwe sponsor meedoet.

Kom ook naar de eerstvolgende NV Haarlem op maandag 27 november.

Uitgangspunt is dat de gastheren Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis vooral ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven aan tafel krijgen. Aanvullend kunnen ook stadsbestuurders, ambtenaren of onderwijsmensen aanschuiven, maar altijd in relatie tot de economie van stad en streek. De keuze voor inhoud als bindmiddel is succesvol gebleken. De NV Haarlem wordt goed bezocht en levert positieve reacties, leuke ideeën en nieuwe inzichten. En daar was het de initiatiefnemers nou precies om te doen.

NV Haarlem

NV Haarlem x Haerlems Bodem

Ondernemen is een belangrijke categorie op Haerlems Bodem. De bedrijvigheid van de regio groeit en er zijn talloze ondernemers met een goed verhaal. Als fervente bezoeker van NV zag Haerlems Bodem een kans om zich aan te sluiten bij dit netwerk. De voornaamste reden: het online gat dichten tussen gevestigde ondernemers en de jongere generatie. Vanaf deze editie zal Haerlems Bodem online aankondigen wanneer de volgende NV plaatsvindt en het bijbehorende programma bekend maken. Daarnaast zullen we per editie een behapbaar verslag maken als naslagwerk. Ook handig wanneer je een editie hebt moeten missen. Als je wilt weten wat er speelt op het gebied van ondernemen en stadsontwikkeling in Haarlem dan raden we zeker aan om naar de NV te komen.

NV Haarlem

Kom ook naar de NV Haarlem 27 november

De volgende gasten en onderwerpen zijn inmiddels bekend:

  • Marco Tetteroo over de Kredietunie Kennemerland. Hij neemt ondernemers mee die door de unie op weg geholpen zijn.
  • Dennis Cup van Haerlems Bodem, over zijn plannen en partnership met de NV.
  • Suzanne Kakkos over het Haarlem Convention Bureau.
  • Ondernemer/personal trainer Howard Zoutkamp over zijn aanpak bij het fysiek en mentaal sharp houden van met name ondernemers.
  • Horecaman Hennie van Ommen over zijn restaurant Bon Vivant. Hennie was politieman, kapper, voetballer bij HFC Haarlem en is nu succesvol restaurateur.

Dit en nog veel meer tijdens de NV Haarlem op maandag 27 november in de Philharmonie. Inloop vanaf 16.30 uur, talkshow van 17.00 uur tot ± 18.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden verplicht. Na afloop is er een netwerkborrel tot 19:00 uur. Mede mogelijk gemaakt door FrankfortSluis Advocaten, de vaste borrelsponsor voor de jaargang 2017/2018.

Fotografie: Ramon Philippo (Header) & Jaap Kroon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here