Op dinsdagavond 13 maart (een week vòòr de raadsverkiezingen) is het Politiek Ondernemersdebat Haarlem. Het lokale bedrijfsleven gaat in debat met de lijsttrekkers van de politieke partijen over de lokale economie en werkgelegenheid.

Ondernemersdebat

De focus ligt op thema’s die voor ondernemers en bedrijven van groot belang zijn, zoals bereikbaarheid (ontsluiting, parkeren, smartcity) , verblijfsklimaat (schoon, heel, veilig) en het economische klimaat (positionering, werken, wonen). De uitnodigende ondernemers- en werkgeversverenigingen zijn: Industrie Kring Haarlem, Haarlem Centraal en Horeca Nederland Afdeling Haarlem. ROC Nova College biedt de gastlocatie voor de debatavond en Kennemer Business zakennetwerk organiseert het evenement. De Haarlemse ondernemer Johan Tempelaar is de onafhankelijke debatleider.

Ondernemersdebat bedrijfsleven en Haarlemse politiek...
Volle zaal met ondernemers en politici bij de vorige debatavond in 2014

Connecting Business

Kennemer Business bestaat al sinds 2003. Gestart als uitgeverij met alleen het regionale zakenmagazine onder deze naam is het uitgegroeid tot een vooraanstaand en aansprekend zakennetwerk in de regio Kennemerland. Onder de slogan Connecting Business biedt Kennemer Business een volwaardig pakket van business-to-business communicatie- en netwerkdiensten.

Netwerkevenementen

Kennemer Business organiseert minimaal acht zakenevenementen per jaar. Deze evenementen worden mede mogelijk gemaakt door een groot aantal topbedrijven in de regio. De Haarlemse Ondernemers Prijs heeft 40 partners. De Haarlemse Prinsjesdag lunch heeft drie initiatiefnemers plus 12 Partners. De seizoensborrels Lente, Beach en Kastanje hebben 20 tot 25 Eventpartners.

Ondernemers en directeuren

13 maart is bedoeld voor ondernemers en directeuren van bedrijven in Haarlem, voor de lokale politiek en voor bestuurders, belangenbehartigers en ambtenaren die zich met economie en aanverwant bezig houden. Deze avond gaat niet over algemene publieks- of burgerkwesties. Tijdens de informatieve en serieuze bijeenkomst zal het 20-jarige Ampzing Genootschap voor luchtige, ontspannende muziek zorgen.

Meer informatie en aanmelden via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here