Dinsdag 7 april om 09:00 uur start een serie van twintig interviews voor ondernemers en bedrijven. Live uitgezonden en daarna beschikbaar via YouTube. De online interviews voor ondernemers gaan over allerlei onderwerpen die juist ook in de huidige economische crisissituatie interessant zijn. Realistisch, maar niet elkaar (verder) de put in praten, en natuurlijk informatief en inspirerend.

Online interviews ondernemers

Thema’s online interviews ondernemers

Thema’s die onder andere langs zullen komen zijn: arbeidsrecht, financiële steunmaatregelen, vastgoedrecht, ict, hrm en marketing. Op dinsdag 7 april wordt Claudia van Meurs – Janssens (advocaat bij Köster Advocaten) geïnterviewd over huur en verhuur van bedrijfspanden. Veel ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis en die een pand huren worstelen met vragen. Op woensdag 8 april is Jan Maarschalk (accountant bij Maarschalk Ligthart) te gast. Hij zal worden geïnterviewd over de financiële steunmaatregelen van het Kabinet. 

Live en op YouTube terugkijken

De interviewserie is een initiatief van Kennemer Business zakennetwerk. Zij organiseert normaal twaalf live zakenevenementen per jaar. Die mogen op dit moment natuurlijk niet. Het ondernemersnetwerk wil met deze interviewserie ondernemers, bedrijven en werkgevers op een andere wijze van dienst zijn. Alle interviews vinden plaats in het nieuwe studiocomplex van Pixel Universe in de Waarderpolder. Zij beschikken over professionele studio’s voor professionele opnamen en uitzendingen. De interviews zijn van 7 april tot en met eind mei elke dinsdag, woensdag en donderdag om 09:00 uur live en openbaar op Facebook Live. Interviewer is Kennemer Business ondernemer Rob Wieleman. De interviews worden ook gepubliceerd op het open YouTube kanaal van Kennemer Business zakennetwerk. 

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste column van Joris Krouwels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here