Bezig met oriënteren op een hbo-studie? Maar eigenlijk nog geen idee wat je wilt? Goed nieuws: woensdag 30 oktober organiseert Hogeschool Inholland Haarlem een Open Avond van 17:00 tot 20:00 uur voor iedereen.

Open Avond op 30 oktober

Tijdens deze Open Avond haal informatie op en stel al je vragen aan studenten en docenten van alle opleidingen. Ook kan je bij de studiekeuzeadviseurs in het testcentrum een competentiespel spelen. Daarnaast kunnen ze advies geven over de richting of opleiding die het beste past.

Check hier de video van de Inholland Haarlem Introweek 2019!

De beste start van je oriëntatie

Ruim 75% van de eerstejaarsstudenten van Inholland Haarlem gaf aan dat de Open Avond een belangrijke bron was bij de oriëntatie op een hbo-studie om meer informatie te krijgen over de opleiding van hun keuze. Door presentaties en/of colleges te volgen, de opleidingenmarkt te bezoeken en faciliteiten als het Skillslab, de studio’s, de sporthal en praktijkruimtes te bekijken. En door in gesprek te gaan met studenten. Zij kunnen als beste vertellen hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren en wat de opleiding precies inhoudt.

Open Avond op 30 oktober
Inholland Haarlem introductieweek

Opleidingen bij Inholland Haarlem

Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 30 oktober kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica, Information Technology (Engelstalig) en/of Creative Business. Ook van de laatstgenoemde opleiding bieden we een Engelstalige variant aan.

Om een dag als student bij Inholland Haarlem te beleven, bieden de opleidingen een proefstudeerdag of meeloopdag aan. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Avond mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal. Twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort zeker tot de mogelijkheden.

Je kan je aanmelden voor de Open Avond via: inholland.nl/openavond.

Meer Haerlems Bodem? Lees dan meer over sociaal impact: Aloha: Hippe community voor vergeten groep jongeren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here