Kijk jij wel eens in de spiegel en denk je: wauw wat een lekker ding. Voor diegenen heeft HB iets leuks. We kregen een oproep van een Haarlems modellenbureau voor een open casting. Leuk om eens mee te maken of serieus de eerste stap te zetten in jouw modellencarrière.

Open casting Innocence

Open casting

Aanstaande zaterdag is er bij Haarlems modellenbureau Innocence Model Agency een open casting. Iedereen – met de juiste maten – kan zich aanmelden als potentieel Fashion of Curvy model. Wees niet te klein of te lang, de gewenste mannen zijn tussen 16-24 jaar, met een lengte tussen de 1.84 – 1.92 meter en maat 46 – 48. Vrouwen zijn minimaal 14 en mogen niet ouder zijn dan 21 jaar. Hun lengte is tussen de 1.74 en 1.82 cm, met maat(je) 34 – 36 of 42 – 48.

Wat kan je verwachten

De inloop is vanaf 11:00 uur. Tijdens de casting krijg je een kort kennismakingsgesprek, fotoshoot en worden je maten opgemeten. Binnen twee weken krijg je te horen of je in het bestand wordt opgenomen. Is dat het geval dan volgt nog een shoot en eventueel een contract en ligt de weg naar Parijs vrijwel open;)
De eerste vijftig aanwezigen krijgen een goodiebag, dus wees er op tijd bij.

De open dag is zaterdag 8 februari tussen 11:00 en 13:00 uur. Je kan binnenlopen bij Vooges Centraal op het Kennemerplein 6-14. Meer informatie op innocencemodelagency.com

Meer wedstrijden op HB? Doe mee aan deze fotowedstrijd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here