Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en om dat feestelijk af te trappen organiseert Hart een Open Dag op zaterdag 9 september van 10:00 tot 17:00 uur. Iedereen is welkom aan de Kleine Houtweg 18, toegang is gratis en je hoeft je niet in te schrijven voor één van de vele activiteiten.

Haarlem Cultuur Festival

In hetzelfde weekend vindt het jaarlijkse Haarlem Cultuur Festival plaats, de Open Dag van Hart maakt hier deel van uit. Het gebouw zal feestelijk worden aangekleed en er is van alles te doen voor jong en oud. Natuurlijk is het Hart Café geopend voor een lekker kopje koffie en een stukje taart. Ook de Hart Muziekschool is aanwezig op de Open Dag. Kom langs en kijk welk instrument bij jou past en woon de verschillende optredens bij.

Open Dag en Haarlem Cultuur Festival bij Hart

Open Dag

De Open Dag van dit jaar is extra feestelijk: de huisstijl van Hart is in een nieuw jasje gestoken. In juli is het cursusaanbod voor het komende seizoen al verschenen op de nieuwe website. Tijdens de Open Dag zijn er verschillende workshops, presentaties en lezingen. Zo is er een theaterworkshop voor kinderen, kun je kennismaken met de bewegingen en ritmes van capoeira, leer je wat filosofie inhoudt en kun je je de hele dag creatief uitleven met schilderen en tekenen. Uiteraard kun je er ook terecht met al je vragen over Hart en de cursussen die worden aangeboden. De dag wordt afgesloten met live jazzmuziek van Trio JÖP in het Hart Café.

Kijk voor het volledige aanbod van de Open Dag bij Hart op www.hart-haarlem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here