Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en om dat feestelijk af te trappen organiseert Hart haar jaarlijkse open dag. Zaterdag 14 september kun je van 12:00 tot 17:00 uur terecht voor een bomvol programma met workshops, optredens en lezingen op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst.

Open dag
Photo by Ahmed Rizkhaan on Unsplash

Werk met Japanse inkt

De Vereniging Hart Muziekschool verzorgt diverse optredens en natuurlijk kun je alle instrumenten vrijblijvend uitproberen en kennismaken met de docenten. In het schilderatelier kunnen kinderen en volwassenen terecht voor tekenen, schilderen en werken met Japanse inkt. Voor wie niet stil kan zitten is er capoeira, Lindy Hop, West-Afrikaanse dans, Flamenco en yoga en verzorgt Dans- & Balletstudio Jolein streetdance- en hiphop lessen. Volwassenen kunnen een acteerworkshop volgen of overtuigend leren spreken voor publiek en er zijn presentaties Filosofie en een introductie op How2talk2kids. Kinderen kunnen zich weer prachtig laten schminken door de dames van Elfjes & Monsters terwijl de ouders hun talenkennis testen in een vijftien minuten durende test. Kortom; genoeg te doen voor jong en oud!

Deelname is gratis en je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor een workshop of lezing. Bekijk het volledige programma van de open dag en de meest actuele informatie op: hart-haarlem.nl

Meer HB? Lees hier over het optreden van Ronnie Flex bij Caprera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here