Aan het begin van het nieuwe jaar starten er weer diverse cursussen bij Hart. Tijdens de Open Dag bij Hart op zaterdag 13 januari van 12:00 tot 17:00 uur wordt het complete aanbod gepresenteerd. Iedereen is welkom aan de Kleine Houtweg 18, toegang is gratis en je hoeft je vooraf niet in te schrijven voor één van de vele activiteiten. Het gebouw zal feestelijk worden aangekleed en er is van alles te doen voor jong en oud. Natuurlijk is het Hart Café geopend voor een lekker kopje koffie en een stukje taart.

Hart

Hart is hét centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem. Bij Hart kun je je creativiteit, talent en plezier tot bloei laten komen. Muziek, beeldende kunst, theater & dans, taal & literatuur, filosofie, nieuwe media – en nog veel meer – allemaal Thuis bij Hart. Het monumentale pand, aan de Kleine Houtweg, biedt fijne cursusruimten en plekken om in alle rust te vergaderen. Daarnaast brengt Hart leerlingen in het onderwijs in aanraking met de rijkdom van kunst en cultuur. Verbeelden, creëren, ontdekken en plezier maken staan hierbij centraal. Op scholen in Zuid-Kennemerland verzorgen we programma’s zoals CultuurMenu, MuziekLab en HIT.

Open Dag bij Hart

Open Dag bij Hart

Tijdens de Open Dag bij Hart zijn er verschillende workshops, presentaties en lezingen. Kinderen kunnen meedoen aan een workshop Muziekinstrumenten Ontdekkingsreis, Muziek op Schoot en een workshop van het Haarlems Kinderkoor. Met de hele familie kun je boomwhacken of deelnemen aan een orkestrepetitie. Voor volwassenen is er onder meer mindfulness, West-Afrikaanse dans, fotografie, dansmeditatie en acteren. Tevens is er een talenmarkt waar je kunt kijken welke talencursus bij jou past. Natuurlijk kun je ook diverse muziekinstrumenten uitproberen. Dag wordt afgesloten af met live jazzmuziek van Trio JÖP in het Hart Café.

Bekijk hier een greep uit het (voorlopige) programma van de Open Dag bij Hart, de exacte tijden worden later nog bekend gemaakt. Kijk hiervoor op de website van Hart.

Cursusmarkt
Gedurende de hele middag kun je op de cursusmarkt informatie krijgen over de cursussen die bij Hart te volgen zijn.
12:00 tot 17:00 uur

Zaterdag Ateliers
Elke zaterdag kun je via de Zaterdag Ateliers tekenen en schilderen bij Hart. Neem een kijkje in het schilderlokaal bij Zaterdag Ateliers.
12:00 tot 13:00 uur

Grafisch Atelier

Ga aan de slag met de ‘drukkerij’ van het Grafisch Atelier. Maak bijvoorbeeld een ansichtkaart of een poster of bedruk textiel.
12:00 tot 17:00 uur

Acteren met Suzanne Mijnheer

Suzanne Mijnheer geeft acteerlessen voor volwassenen. Volg vandaag een proefles Geloofwaardig Acteren.
12:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur

Mindfulness

Leer je geest tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen met Mindfulness. Simone Loos geeft Mindfulness cursussen bij Hart, vandaag geeft ze een proefles.
13:00 tot 14:00 uur

Senior Popkoor
Maak kennis met het nog op te richten Senior Popkoor voor de vitale 55 plusser door Boris Kothuis.
13:00 tot 13:30 uur

Fotografie
Volg vandaag een korte les of presentatie fotografie van Mariette Beenen.
14:00 tot 17:00 uur

Dansmeditatie
Volg een workshop Dansmeditatie door Mati Engwerda.
15:45 tot 16:30 uur

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag bij Hart op www.hart-haarlem.nl of bekijk het event op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here