Komend weekend is het weer zo ver, de start van het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur. Om dit te vieren organiseert Hart een Open Dag op zaterdag 8 september. Het wordt één groot feest waar iedereen welkom is. Dus heb jij zin om er een dagje op uit te gaan met familie, oppaskinderen, vrienden of vriendinnen? Neem dan vooral even een kijkje tijdens deze super toffe opendag. Inschrijven hoeft niet en de toegang is gratis.

Open Dag en Haarlem Cultuur Festival bij Hart

In hetzelfde weekend vindt het jaarlijkse Haarlem Cultuur Festival plaats, de Open Dag van Hart maakt hier een deel van uit. Het gebouw wordt feestelijk aangekleed en er is super veel te beleven voor jong en oud. Daarbij is het Hart Café natuurlijk geopend voor een heerlijke bak koffie of misschien wel een lekker stukje taart.

Haarlem Cultuur

Bomvol activiteiten

Er worden verschillende workshops, presentaties en lezingen gegeven op het gebied van dans, theater, muziek, persoonlijke ontwikkeling en beeldende kunst. Voor kinderen zijn er workshops verzorgd door actrice Irma den Hartog van Jeugdtheaterschool Mamagaai, Dans en Balletstudio Jolein en Het Haarlemse Kinderkoor. Natuurlijk zijn er ook workshops voor volwassen, zij kunnen een dansworkshop volgen bij Janny Hofman en Sophia Kienhuis of theaterworkshop bij Suzanne Mijnheer. En wil jij je taalkennis even opfrissen? Dan kun je bij Hart ook terecht voor diverse taalcursussen. Dus loop even de Talensalon binnen en ontdek welke taal bij je past.

Hart Muziekschool is ook weer aanwezig en neemt diverse muziekinstrumenten mee. Lijkt het jou leuk om een nieuw instrument te ontdekken of misschien je oude instrument weer op te pakken? Neem dan even een kijkje op Hart Muziekschool en wie weet ontdek je nieuwe talenten!

Zorgervoor dat je de feestelijke en sfeervolle afsluiting met live Jazzmuziek van Trio JÖP niet mist in het Hart Café.

Ben jij er ook bij dit weekend op de Kleine Houtweg 18?

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag van Hart op www.hart-haarlem.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here