Ben jij van plan een HBO-opleiding te volgen, maar heb je geen idee wat je wilt? Misschien heb je dan iets aan de Open Dag van Inholland zaterdag 6 april. Deze informatieve dag is voor iedere student in spé die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie.

Open Dag van Inholland
Photo by Alexis Brown on Unsplash

Levenskeuze

Het maken van de juiste studiekeuze is lastig. Inholland Haarlem vindt het belangrijk dat iedereen zich goed kan oriënteren. Daarom is de Open Dag verdeeld in drie fasen: test, ontdek en kies. Bij test biedt de Open Dag een competentiespel aan. Studiekeuzeadviseurs en getrainde studenten begeleiden dit spel en geven na afloop advies over de richting of opleiding die het beste past. Bij ontdek wordt een beeld van de verschillende vakgebieden en de opleidingen gegeven. Op de opleidingenmarkt vertellen studenten en docenten graag meer over de studie en beantwoorden alle vragen. Al een keuze voor een opleiding gemaakt? Bij kies word je begeleid bij je aanmelding. Neem hiervoor de DigiD-code mee.

Open Dag van Inholland
Photo by JodyHongFilms on Unsplash

Opleidingen bij Inholland Haarlem

Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Studenten, docenten en studiekeuzeadviseurs staan op 6 april klaar om meer te vertellen over onder andere de opleidingen Business Studies, Finance & Control, Tourism Management, Pabo, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Informatica en Information Technology.

Creative Business is een nieuwe opleiding, die is voortgekomen uit de opleidingen Media & Entertainment Management en International Music Management. Inholland Haarlem biedt ook een Engelstalige variant aan: Creative Business (EN). De opleidingen bieden ook de mogelijkheid om een proefstudeerdag te volgen of een dag mee te lopen. Beleef zo een dag als student bij Inholland Haarlem. Tijdens het proefstuderen krijg je nog meer informatie over de opleiding, kunnen er colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten.

Aanmelden voor de Open Dag kan via de link waar je ook meer informatie vindt: Inholland.nl. En voor nog meer HB check je hier het fotoverslag van LAKSHMI.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here